INCREDIBIL! Încă o lovitură DEVASTATOARE primită de GICĂ POPESCU

Gică Popescu, aflat la Penitenciarul Rahova, unde execută o pedeapsă de 3 ani, o lună şi 10 zile, prinită în "Dosarul Transferurilor", se confruntă cu mari probleme financiare după ce afacerile i-au intrat în colaps. Acum, "Baciul" primeşte o nouă lovitură în plan financiar.

19 aug. 2014, 09:24
INCREDIBIL! Încă o lovitură DEVASTATOARE primită de GICĂ POPESCU

Gică Popescu riscă executarea silită pentru că nu a plătit parcarea unui elicopter. „Baciul” a deţinut în trecut un elicopter, pe care îl cumpărase în rate şi pe care, atunci când nu îl folosea pentru deplasările în interes de serviciu, îl ţinea în curtea Aviaţiei Utilitare Bucureşti.

Din cauza problemelor din ultima parioadă, Gică Popescu n-a mai plătit banii de parcare, iar în timp datoria a ajuns la 72.000 de lei, scrie Libertatea. Societatea căreia îi datora banii a încercat de mai multe ori să recupereze debitul, iar în lipsa unui răspuns din partea fostului internaţional, a apelat la executorii judecătoreşti. Aceştia au obţinut acceptul instanţei de a demara executarea silită, iar acum îi pot lua la puricat toate conturile lui Gică Popescu pentru a recupera de la acesta întreaga datorie, care cu tot cu penalităţi şi cu cheltuielile de executare se apropie de 40.000 de euro.