Cele mai frumoase femei ale zodiacului

Studiile mai multor reviste de modă spun că zodia cu cele mai frumoase femei este cea a Leului, în timp ce astrologii spun că femeile Vărsător și cele din Balanță sunt deținătoarele titlului.

09 sept. 2014, 13:13
Cele mai frumoase femei ale zodiacului

Berbec

Femeile din această zodie sunt frumoase prin atitudine, au un caracter puternic și un farmec care atrage ca un magnet. Sub acest semn s-au născut acrtrița Reese Whiterspoon, patinatoarea Tatiana Navka, dar și acrtița Emma Watson, scrie Clickpentrufemei.ro.

Citeşte şi Horoscop: Ce calităţi au bărbaţii în funcţie de zodia lor

Taur

Femeile din această zodie sunt mereu în pas cu moda și au mereu grijă să fie aranjate, de aceea atrag întotdeauna privirile. Dau dovadă de bun gust și au un farmec personal aparte. Aceste femei au, de regulă, ochi foarte frumoși. Printre frumoasele acestui semn se numără actrițele Megan Fox, Penelope Cruz și Jessica Alba.

Citeşte şi Horoscop: Învăţatura fiecărei zodii în această viaţă

Gemeni

Își schimbă atât de des lookul încât niciodată nu o să te plictisești lângă o asemenea femeie. Știu să se pună în valoare și nu trec niciodată neobservate. Sunt seducătoare și pasionale. Angelina Jolie, Nicole Kidman, Marylin Monroe s-au născut în această zodie.

Continuarea horoscopului pe Clickpentrufemei.ro.