DETALII ŞOCANTE în cazul bărbatului ucis şi ascuns într-o baltă din Teleorman

Noi dezvăluiri au ieşit la iveală în cazul bărbatului ucis şi ascuns într-o baltă din Teleorman. Ucigaşul şi-a pus sora să tranşeze cadavrul, informează România TV. Victima era rudă cu ucigaşul, cei doi se certaseră din cauza unei datorii.

09 sept. 2014, 16:28
DETALII ŞOCANTE în cazul bărbatului ucis şi ascuns într-o baltă din Teleorman

Tatăl şi unul dintre cei mai buni prieteni ai suspectului au fost reţinuţi pentru acuzaţia de complicitate la omor. Potrivit procurorilor, aceştia l-au ajutat pe bărbat să şteargă urmele crimei, mai exact să pună cadavrul în portbagajul unui autoturism şi apoi să îl transporte către balta din judeţul Teleorman, unde de altfel a şi fost găsit, iar mai apoi să incendieze maşina.

Pentru incendierea maşinii, bărbatul s-ar fi ajutat şi de un minor pe care l-au pus fizic să dea foc autoturismului. Minorul a fost şi el pus sub control judiciar de procurorii de la Parchetul Tribunalului Bucureşti.

Mai mult, sora suspectului, arestată preventiv pentru 30 de zile, ar fi încercat să disece cadavrul pentru a accelera procesul de putrefacţie, susţin procurorii.

Crima ar fi avut loc la sfârşitul lunii iulie într-un parc din localitatea ilfoveană Bragadiru. Cadavrul a fost găsit abia la sfârşitul săptămânii trecute, în judeţul Teleorman.

Citeşte şi CRIMĂ ORIBILĂ. Şi-a înjunghiat fosta soţie pentru că nu-l lăsa să-şi vadă copiii