DESCOPERIRE MACABRĂ în stufărişul unei bălţi din Teleorman

Un bărbat din Capitală a fost prins de poliţişti după ce şi-a ucis vărul. Agresorul avea o datorie către victimă, însă la data scadenţei nu i-a dat banii înapoi şi l-a înjunghiat cu bestialitate. Cadavrul a fost găsit abia vineri, la aproape 2 luni de la producerea tragediei. Criminalul a fost reţinut de procurori.

06 sept. 2014, 10:00
DESCOPERIRE MACABRĂ în stufărişul unei bălţi din Teleorman

Procurorii Parchetului Capitalei l-au reţinut sâmbătă, pentru 24 de ore, pe Radu Bogdan Stan, acesta fiind acuzat că a ucis un bărbat în Bucureşti, iar cadavrul l-a transportat cu un autoturism în zona unei bălţi din judeţul Teleorman, unde l-a ascuns într-un stufăriş.

‘Din probele administrate până în prezent a rezultat că, în noaptea de 20/21 iulie 2014, în jurul orei 23,30, pe fondul unui conflict legat de plata unei datorii mai vechi, inculpatul a înjunghiat-o pe victima B.M.L., folosind un cuţit, aplicându-i mai multe lovituri cu o intensitate deosebită în zona abdomenului, în urma cărora victima a decedat. Ulterior, inculpatul a transportat cadavrul în portbagajul unui autoturism în zona unei bălţi din judeţul Teleorman, unde l-a ascuns într-un stufăriş, corpul victimei fiind descoperit de organele de urmărire penală la data de 5 septembrie 2014’, se arată într-un comunicat al Parchetului Capitalei.

Potrivit presei locale, crima a avut loc în Bucureşti, iar Radu Bogdan Stan a transportat cadavrul cu un autoturism, după care l-a aruncat într-o baltă din apropierea comunei Drăgăneşti Vlaşca din judeţul Teleorman.

Radu Bogdan Stan a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Bucureşti cu propunere de arestare preventivă pe o durată de 30 de zile.

Cercetările au fost efectuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti, împreună cu organele de cercetare penală ale poliţiei judiciare din cadrul DGPMB – Serviciul Omoruri.

CITEŞTE ŞI CRIMĂ ORIBILĂ. Şi-a înjunghiat fosta soţie pentru că nu-l lăsa să-şi vadă copiii