CFR CLUJ a spulberat-o pe Astra Giurgiu, în Liga 1

CFR CLUJ a învins pe Astra Giurgiu cu scorul de 4-1 (2-0), sâmbătă seara, pe teren propriu, într-un meci din etapa a 7-a a Ligii I de fotbal.

RomaniaTV.net
13 sept. 2014, 14:53
CFR CLUJ a spulberat-o pe Astra Giurgiu, în Liga 1

CFR CLUJ – ASTRA 4-1. Ciprian Deac (33), Gregory Tade (44, 90+1 – penalty) şi Bruno Guimaraes Pinho Azevedo ”Guima” (77) au marcat pentru clujeni, singurul gol al oaspeţilor fiind reuşit de William De Amorim (47). De remarcat că Astra a încheiat partida în nouă oameni, după eliminările lui Ben Youssef şi Pliatsikas.

În urma acestui rezultat, CFR a urcat pe locul al doilea, iar Astra a coborât pe 3.

LOOK TV SI LOOK TV PLUS LIVE VIDEO MECIURILE DIN LIGA 1 AICI.

Gazdele au făcut în pauza competițională trei transferuri: italianul Davide Petrucci, moldoveanul Cătălin Carp şi congolezul Férébory Doré. Au doar trei goluri primite în șase meciuri, ceea ce este o medie foarte bună. Doar adversarii de azi au primit mai puține goluri până acum, Astra, doar două goluri.

„Aș minți să spun că un rezultat de egalitate nu ar fi bun contra Astrei pentru că are un atac foarte bun, o echipă foarte bună, omogenă, joacă de mult timp împreună, dar vom juca la victorie. S-ar putea ca victoria, prin jocul rezultatelor, să ne ducă pe prima poziție”, a declarat Vasile Miriuță, antrenorul celor de la CFR Cluj.

Daniel Isăilă are motive de bucurie: revin Fatai și Găman, poate cei mai buni jucători ai formației giurgiuvene. Ca și CFR Cluj pauza prilejuită de meciurile echipei naționale a adus trei transferuri la Astra: Florescu, Joãozinho şi Touré. Totuși, se pare că sunt probleme la Astra, situația în lotul giurgiuvenilor este însă tensionată. Jucătorii au refuzat să se antreneze marți din cauza restanțelor financiare. Există informații că fotbaliștii lui Daniel Isăilă nu și-au mai primit salariile în ultimele patru luni!

„Este normal să suferi din punct de vedere al omogenitatii atunci cand faci foarte multe schimbari, dar asta poate fi compensata prin atitudine, printr-o buna organizare. Este nevoie de rabdare”, a spus Isăilă la Dolce Sport vizavi de multitudinea de transferuri din ultima perioadă.

CFR CLUJ – ASTRA LIVE VIDEO LOOK TV: Echipe probabile:

CFR Cluj: Felgueiras – Sušić, Larie, I. Rada, Camora – Muniru, Monroy – Jakoliš, Tadé, Deac – Guima

Astra Giurgiu: S. Lung jr. – Rus, Oros, Găman, Júnior Morais – Laban, Yahaya – Enache, Budescu, William – Fatai

CFR – ASTRA LIVE ONLINE Considerat fără îndoială derby-ul etapei a VII-a, meciul CFR Cluj – Astra Giurgiu va avea loc la Cluj, pe stadionul “Dr. Constantin Rădulescu”, de la ora 21:00 şi va fi transmis de LOOK TV.

CFR – ASTRA LIVE VIDEO Pentru ambele echipe, meciul este unul crucial. Pe de o parte, CFR Cluj se află, înainte de această partidă, pe locul patru, cu 13 puncte. În cazul unei victorii, CFR ar urca până pe locul doi, în spatele Stelei, şi ar putea spera la titlu, mai ales în condiţiile în care a transferat, recent, jucători care promit să aducă un suflu nou în echipă.

CFR – ASTRA LIVE VIDEO Vasile Miriuţă, tehnicianul celor de la CFR Cluj, a declarat că echipa va juca la victorie, chiar dacă şi-a lăudat adversarii, care au eliminat-o pe Lyon din Europa League. Chiar şi aşa, Miriuţă a spus că are încredere în elevii săi, în special după victoria din etapa trecută, când CFR Cluj s-a impus în faţa Petrolului Ploieşti cu scorul de 2-1.

CFR – ASTRA LIVE VIDEO De cealaltă parte, Astra Giurgiu nu vrea să piardă niciun punct în faţa Stelei, care se află pe prima poziţie cu 18 puncte. În cazul unei victorii, Astra ar avea la fel de multe puncte şi cele două formaţii ar continua lupta “tete-a-tete” pentru titlul de campioană a României.

CFR – ASTRA LIVE VIDEO Iubitorii fotbalului pot urmări partidele din Liga 1 LIVE ONLINE la următoarea adresă de interenet ––> SEENOW 

CFR – ASTRA LIVE VIDEO O variantă pentru cei care nu doresc să-și schimbe furnizorul de servicii de televiziune dar nu vor nici să plătească pentru a putea pevedea programul celor două posturi Tv este internetul, unde există mai multe site-uri pirat care oferă live steaming gratis posturile Look TV și Look Plus .

CFR – ASTRA LIVE VIDEO Puteți urmări meciurile din LIGA 1 – LIVE ONLINE contra cost, prin intermediul platformei SEENOW (www.seenow.ro) sau prin aplicaţiile Android şi iOS. Toate partidele din Liga 1 pot fi urmărite prin intermediul platformei SEENOW (www.seenow.ro), contra cost, cu preţuri ce variază între 3 euro (abonament pentru o zi) şi 36 de euro (abonament pentru un an). O variantă pentru cei care nu doresc să-și schimbe furnizorul de servicii de televiziune dar nu vor nici să plătească pentru a putea pevedea programul celor două posturi Tv este internetul, unde există mai multe site-uri pirat care oferă live steaming gratis posturile Look TV și Look Plus.