Mafia coşciugelor persistă în spitale. Uite cum îşi rotunjesc medicii salariile VIDEO

Deşi au trecut trei luni de când parlamentarii au votat legea care ar trebui să scoată cioclii din spitale, afacerea cu morţi încă duduie. În unele spitale, cei care se ocupă de învârtelile cu sicrie sunt chiar doctorii şi asistentele.

08 oct. 2014, 12:33
Mafia coşciugelor persistă în spitale. Uite cum îşi rotunjesc medicii salariile VIDEO

România TV a realizat un material cu camera ascunsă la Spitalul Fundeni din Capitală şi spitalul Judeţean Ilfov.

Firma de pompe funebre a spitalului Fundeni este în continuare în interiorul morgii. Îl întrebăm pe cioclul pregătit să ne ofere un coşciug dacă nu cumva se pregăteşte să aplice legea şi deci să elibereze spaţiul. Nici vorbă.

„Urma. dar n-au intrat în vigoare normele de aplicare. Şi atunci noi o ducem aşa. Mai vin oameni din ţară şi tot aşa zic: „Domnule, noi mai funcţionăm şi acolo, pe lângă Spitalul Judeţean”, a spus cioclul.

Toate autorităţile cunosc de ani buni faptul că mafia din pompe funebre a sufocat spitalele. Din păcate, nu se face nimic pentru că mafia este întreţinută de cei care conduc spitalele, bani negri şi interese multe.

La spitalul Judeţean Ilfov, cioclul e unul şi acelaşi cu asistentul care se ocupă de autopsii.

„Eu fac tot! De la A la Z! Eu sunt medicul, eu fac constatările, eu fac tot!”, spune medicul.

Bărbatul a auzit de legea care-i interzice vânzarea sicrielor în spital, dar îşi dirijează, ori de câte ori e cazul, clienţii recrutaţi la serviciu către propriul magazin. Spune că pentru a închide ochii, toţi au de câştigat de pe urma lui.

VEZI ŞI Un român doarme de 7 ani în coşciug şi vrea să-şi schimbe numele în Strigoi. Vezi explicaţia halucinantă