Top 10 lucruri de care trebuie sa tii cont atunci cand cumperi piatra naturala online

Piatra naturala este un material folosit la scara larga in amenajarile exterioare si interioare. Calitatile sale de top, care includ versatilitate, durabilitate si eleganta, fac din piatra naturala o alegere constanta si o investitie pe termen lung care ofera un plus de stil locuintei.

RomaniaTV.net
28 oct. 2014, 14:45
Top 10 lucruri de care trebuie sa tii cont atunci cand cumperi piatra naturala online

Astazi, magazinele specializate in comercializarea pietrei naturale s-au mutat si in mediul online, astfel ca procurarea materialelor necesare amenajarii pe care ti-o doresti a devenit simpla si rapida. Iata 10 aspecte de care sa tii cont cand vrei sa cumperi piatra naturala online:

1. Analizeaza oferta

Un magazin online de piatra naturala iti ofera sansa de a analiza pe indelete oferta disponibila si a face, astfel, cele mai bune alegeri. Profita de oportunitate si frunzareste atent oferta pusa la dispozitie, folosind filtrele care te ajuta sa selectezi produsele in functie de propriile nevoi si preferinte.

2. Solicita mostre

Vrei sa vezi cu ochii tai cum arata piatra naturala aleasa, daca imaginea din magazinul online corespunde realitatii? Solicita mostre! La fel de bine, poti vizita showroom-ul comerciantului – showroom-ul magazinului PiatraOnline.ro este situat pe Aleea Teisani 137A, Bucuresti.

3. Tine cont de variatiile de culoare

Intre modelul de piatra naturala pe care il alegi la showroom sau din magazinul online si cel pe care il primesti la livrarea la domiciliu pot exista mici diferente de culoare, absolut firesti de la un lot la altul.

4. Realizeaza un calcul estimativ

Achizitionarea online de produse din piatra naturala te ajuta sa faci un calcul estimativ al costurilor finale, gratie transparentei preturilor. Daca ai nevoie de ajutor suplimentar, poti trimite prin e-mail consilierilor PiatraOnline.ro un plan sau o schita a lucrarii, iar acestia iti vor trimite in cel mai scurt timp o estimare de pret.

5. Intereseaza-te de serviciile de montaj

Magazinele precum PiatraOnline.ro iti ofera si servicii de montaj al produselor din piatra naturala comandate. Mentioneaza aceasta preferinta la momentul plasarii comenzii pentru a afla si costul estimativ al serviciilor oferite.

6. Informeaza-te asupra politicii de livrare

In functie de nevoile proprii, intereseaza-te cu privire la politica de livrare a produselor cumparate. PiatraOnline.ro iti livreaza marfa acasa in termen de 48 de ore (2 zile lucratoare) de la plasarea comenzii sau mai devreme, contra unei taxe suplimentare.

7. Fii la curent cu politica de returnare

Nu esti multumit de produsele comandate sau te-ai razgandit? Poti returna marfa livrata, iar PiatraOnline.ro iti va da inapoi suma achitata.

8. Atentie la modalitatile de plata

Daca preferi o anumita modalitate de plata, intereseaza-te care sunt cele pe care le pune la dispozitie magazinul online de unde comanzi piatra naturala. PiatraOnline.ro iti permite sa achiti produsele cash, prin card, CEC sau ordin de plata.

9. Revizuieste toti pasii inainte de plasarea comenzii finale

Pentru a te asigura ca totul este asa cum iti doresti, inainte de a plasa comanda finala, arunca un ochi peste produsele selectate. Daca ai nelamuriri, nu ezita sa ceri ajutorul consilierilor magazinului online.

10. Respecta compania normele de protectie a mediului inconjurator?

Daca protejarea mediului este importanta pentru tine, intereseaza-te daca magazinul si compania din spatele sau respecta normele aferente. Rock Star Construct tine cont de impactul pe care activitatea sa il are asupra mediului si ia masurile necesare in vederea reducerii acestuia.