Horoscop complet marţi, 4 noiembrie. Ce rezervă astrele fiecărei zodii

Ziua de marti, 4 noiembrie, este cu adevarat speciala pentru majoritatea nativilor horoscopului, avand in vedere ca in ciuda tensiunilor existente se arata o serie de oportunitati care se vor dovedi a fi cat se poate de benefice in viitorul cel mai apropiat.

04 nov. 2014, 06:37
Horoscop complet marţi, 4 noiembrie. Ce rezervă astrele fiecărei zodii

BERBEC – horoscopul zilei de marti, 4 noiembrie
 
Berbecii ar putea trece prin probleme financiare, dar au noroc de prieteni saritori care le vor da o mana de ajutor. Mai mult, se prea poate ca nativii acestei zodii sa nu fie nevoiti sa ceara ajutor, un prieten apropiat doar sa afle sau sa-si dea seama de dificultatile prin care trec si sa le ofere ajutorul financiar prin care Berbecii pot evita astfel probleme mai mari. Pe de alta parte, s-ar putea sa fie certati pentru unele actiuni din trecut si ar fi bine sa asculte criticile care li se aduc, sa invete de pe urma lor, caci cei care le rostesc o fac spre binele nativilor din Berbec, fara niciun interes personal ascuns.

CITESTE SI: Horoscop: Cât de repede te îndrăgosteşti, în funcţie de zodia ta
 
TAUR – horoscopul zilei de marti, 4 noiembrie
 
Taurilor li se iveste o ocazie destul de rara sa-si exprime parerea cu privire la o chestiune delicata, dar fara a pune paie pe foc, ci dimpotriva, reusind chiar sa aplaneze un conflict sau sa ajute la dezvoltarea unui plan mai important. Trebuie, totusi, sa fie atenti cand isi expun punctele de vedere, sa o faca mizand pe argumente solide, nu pe impresii, caci astfel risca sa se decredibilizeze si sa lezeze sentimentele anumitor persoane din jurul lor. Chiar daca sunt convinsi ca au dreptate, trebuie sa respecte si parerile celor din jur.
 
GEMENI – horoscopul zilei de marti, 4 noiembrie
 

Ambitia specifica nativului din Gemeni il ajuta sa-si “sperie” unii parteneri de munca care incearca sa-i pune bete in roate. Firea solicitanta, exigenta si ambitioasa a Geamanului il va ajuta sa-si duca la bun sfarsit treaba, reusind sa evite orice problema generata de cei din jurul lui. Desi ambitia profesionala a Geamanului este admirabila, nativul acestei zodii nu ar trebui sa piarda contactul cu latura lui emotionala si cu atat mai putin cu acele persoane foarte apropiate si foarte dragi lui.
 
RAC – horoscopul zilei de marti, 4 noiembrie
 
Sentimentul de nesiguranta ar putea cauza probleme nativului din Rac, cu atat mai mult pe plan profesional. Racii risca sa se simta neincrezatori in fortele proprii, cu atat mai mult cu cat observa in jurul lor ca foarte multi factori sunt variabili, incontrolabili, tocmai pentru ca depinde de unele persoane care nu sunt interesate de acele chestiuni care pot avea impact major asupra eficientei nativilor din aceasta zodie. Astfel ca Racii vor incerca sa caute o certidutine in toate. Trebuie, totusi, sa fie constienti ca nu pot avea certitudini in toate domeniile si ca unele fapte le vor fi dezvaluite pe parcurs. Asadar, rabdare!
 
LEU – horoscopul zilei de marti, 4 noiembrie
 
Leii ar putea decide sa mearga inainte cu un proiect profesional, debordand chiar de energie si de chef de munca. Este momentul in care se pot afirma pe plan profesional, in care isi pot pune in valoarea capacitatile, dar si spiritul organizatoric, cu atat mai mult cu cat unele persoane din jurul lor chiar au nevoie sa fie organizate pentru a-si face treaba. Astfel ca Leii ar putea avea o zi in care sa li se aduca aprecieri verbale pentru eforturile depuse.
 
FECIOARA – horoscopul zilei de marti, 4 noiembrie
 
Fecioarele vor constata ca unele persoane din anturajul lor, pur si simplu, “trag” de ele, insa acest lucru nu o sa le tina in loc prea mult, pentru ca manifesta o capacitate sporita de a pune omul la punct atunci cand trebuie. Convingerile Fecioarei reprezinta cea mai puternica arma pe care o are nativul acestei zodii, iar in baza acestora poate crea un echilibru intre toate aspectele vietii sale.

Citeste mai mult pe lyla.ro