Daniela Gyorfi, decizie de ultimă oră: „Mă gândesc la testament”

A trecut mai bine de un an de când Daniela Gyorfi şi-a condus mama pe ultimul drum. După acest incident, câtăreaţa nu şi-a putut reveni în totalitate, fapt care a determinat-o să recurgă la anumite decizii tranşante, ca de exemplu să-şi pregătească testamentul.

RomaniaTV.net
24 nov. 2014, 11:07
Daniela Gyorfi, decizie de ultimă oră: „Mă gândesc la testament”

Daniela Gyorfi nu-şi poate reveni după moartea mamei. Deoarece a iubit-o enorm pe mama sa şi suferă după dispariţia ei, cântăreaţa a adoptat un alt stil de viaţă.

Noul mod de viaţă este unul mult mai liniştit, solista acordând astfel mai mult timp familiei şi mai puţin carierei profesionale.

Daniela Gyorfi trece prin momente grele. „A MURIT de curând. Când am auzit, iar m-a luat PLÂNSUL!”

Invitată la o emisiune tabloidă, Daniela Gyorfi a spus că s-a gândit de câteva ori să-şi facă deja testamentul, deoarece viaţa este o surpriză pentru toţi şi niciodată nu se ştie când apare răul, iar ea nu vrea ca fetiţa ei să ducă lipsă de nimic.

„Mă gândesc la testament de acum. Mă gândesc la viitorul copilului meu. Nu ştii niciodată ce ţi se poate întâmpla, nu vreau să mă gândesc că mor, dar iei în calcul, chiar şi 1% varianta asta.

Toţi părinţii ştiu că pentru copii muncim. Eu am fost foarte săracă, ştiu ce înseamnă să nu ai casă, să stai în spitale, să fii menajeră de la 10 ani. Am rămas cu nişte sechele din cauza asta. Fetiţa mea trebuie să fie protejată”, a declarat Daniela Gyorfi.

Citeşte şi  Daniela Gyorfi, mult prea sexy pentru o emisiune TV. „Fusta este scurtă până la…” FOTO