HOROSCOP 3 DECEMBRIE: Se anunţă schimbări în viitorul apropiat

HOROSCOP 3 DECEMBRIE: Ziua de miercuri aduce multe schimbari, in special pe plan amoros si financiar, pentru majoritatea zodiilor. Schimbarile pot sa aiba efecte incredibil de bruste in viitorul foarte apropiat, dupa cum urmeaza.

03 dec. 2014, 06:34
HOROSCOP 3 DECEMBRIE: Se anunţă schimbări în viitorul apropiat

HOROSCOP 3 DECEMBRIE: 

BERBEC – horoscopul zilei de miercuri, 3 decembrie

Ziua de miercuri este cu adevarat decisiva pentru Berbeci, avand in vedere ca persoana iubita ii pune in fata unei situatii neasteptate pe care vor trebui sa o gestioneze intr-un mod calm, pentru a nu avea surprize neplacute pe viitor. Insa, din punct de vedere financiar, ziua de miercuri este una dintre cele mai bune ale acestei saptamani.

TAUR – horoscopul zilei de miercuri, 3 decembrie

Si Taurii au ceva probleme in dragoste miercuri, avand in vedere ca si-au pierdut increderea in persoana care le este alaturi. Insa, sunt sanse foarte mari ca neincrederea de care dau dovada sa fie, de fapt, bazata doar pe speculatii nefondate. Nativii acestei zodii ar trebui sa aiba un dialog deschis cu persoana iubita, pentru a nu trage concluzii pripite.

GEMENI – horoscopul zilei de miercuri, 3 decembrie

Gemenii pe de alta parte au o zi de miercuri plina de impliniri atat pe plan amoros, dar mai ales pe plan financiar. Mai concret, sunt platiti in sfarsit pentru un serviciu destul de mare adus unui partener de afaceri. Banii pica la marele fix pentru ca nativii acestei zodii sa se pregateasca de Sarbatorile de Iarna.

RAC – horoscopul zilei de miercuri, 3 decembrie

Si Racii au o zi minunata din toate punctele de vedere miercuri, in ciuda faptului ca deja incepusera sa-si faca griji pentru situatia financiara in care se afla. Insa, un membru apropiat al familiei ii scoate din impas, surpriza aceasta fiind cat se poate deplacuta pentru nativii din Rac.

LEU – horoscopul zilei de miercuri, 3 decembrie

Ziua de miercuri este una dintre cele mai bune ale saptamanii si pentru nativii din Leu. In special datorita faptului ca le pica in mana o suma de bani pe care o vor cheltui cu mare placere impreuna cu persoan iubita. Mai mult decat atat, se prevad noi oportunitati pentru nativii acestei zodii pe plan profesional.

FECIOARA – horoscopul zilei de miercuri, 3 decembrie

Fecioarele pe de alta parte nu au neaparat o zi buna miercuri. Acest lucru este cauzat de un coleg sau de o colega de la locul de munca ce pare sa incerce in continuu sa le puna bete in roate. Insa, spre finalul zilei, isi vor da seama care este persoana ce le-a pus gand rau si vor face tot posibilul sa o ingenuncheze. Iar acest lucru le va iesi foarte bine si se vor simti razbunati.

Citeşte mai mult pe lyla.ro