Meme Stoica este deprimat în puşcărie. A plâns în noaptea de Revelion

Mihai Stoica s-a transformat radical în puşcărie, iar apropiaţii spun că în cele zece luni de când se află în închisoare fostul manager general al Stelei a ajuns de nerecunoscut şi stă mai tot timpul deprimat.

04 ian. 2015, 10:46
Meme Stoica este deprimat în puşcărie. A plâns în noaptea de Revelion

Mihai Stoica, fostul manager general al Stelei, apetrecut Revelionul alături de ceilalţi deţinuţi de închişi la Rahov, însă atitudinea lui a fost una mai degrabă de înmormântare, decât de sărbătoare.

Potrivit cancan.ro,  Mihai Stoica nu a scos niciun cuvânt toată noaptea, iar la ora 00.00 nu a mai putut suporta şi a început să plângă.

Citeşte şi Mihai Soica, mărturii şocante din închisoare FOTO

Pe 4 martie 2014, Mihai Stoica a fost condamnat la 3 ani şi 6 luni de închisoare, în Dosarul Transferurilor, pentru două infracţiuni de înşelăciune cu consecinţe deosebit de grave şi doi ani interzicerea drepturilor constând în calitatea de reprezentant al unui club de fotbal.

Meme s-a despartit în 2012 de soţia lui, Corina, cu care era căsătorit de mai bine de două decenii. Realizat într-o secretomanie totala, divorţul celor doi a fost pus pe seama unei strategii de „camuflare” a averii în vederea verdictului din Dosarul Transferurilor.