Acesta este adevăratul motiv pentru care Bianca Drăguşanu a refuzat propunerea de contract a celor de la ProTV

Bianca Drăguşanu a fost printre primele vedete care a primit oferte de contract pentru noua emsiune care va începe la ProTV, "Sunt celebru, scoate-mă de aici!". Cu toate că suma oferită de şefii trustului MediaPro era una cu multe zerouri, Bianca Drăguşanu a refuzat oferta.

RomaniaTV.net
12 feb. 2015, 06:39
Acesta este adevăratul motiv pentru care Bianca Drăguşanu a refuzat propunerea de contract a celor de la ProTV

Bianca Drăguşanu a fost rugată mult timp de către şefii de la PRO să accepte oferta de a participa în noua emisiune „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Deşi suma oferită era una consistentă, doamna Slav a refuzat contractul, deoarece condiţiile de supravieţuire pe platourile de filmare erau foarte grele, dar şi că bagajul pe care trebuia să îl aibă la ea era unul mic şi lipsit de numeroase obiecte necesare.

Bianca Drăguşanu revine din primăvară pe micile ecrane! Este în negocieri dure cu PRO TV

O sursă apropiată Biancăi Drăguşanu a declarat pentru WoWBiz că: „Bianca a fost onorată de propunerea celor de la PROTV, dar nu a putut da un răspuns pozitiv, întrucât, condiţiile din junglă erau destul de grele. Trebuia să stea izolată în locuri pustii, pline de insecte şi de alte pericole, în plus, nu avea voie să aibă nimic la ea, gen mobil sau lucruri de schimb. I s-a spus clar că acolo îşi va aduce doar două costume de baie, două perechi de pantaloni scurţi, două tricouri, două perechi de chiloţi şi două perechi de ghete. În rest nimic, aşa că, Bianca a pus în balanţă banii oferiţi de producătorii emisiunii cu confortul său zilnic şi, în final, a decis să decline oferta”.

Citeşte şi  ŞOCANT! Bianca Drăguşanu e desfigurată! Ce s-a întâmplat?