Liga 1 a început cu o surpriză uriaşă. „Regele”, umilit în startul returului

Viitorul Constanţa - CSMS Iaşi a fost primul meci din returul Ligii 1, sezonul 2014/2015, partida disputată pe stadionul Chiajna încheindu-se cu victoria categorică a moldovenilor, scor 3-0, formaţie care obţinuse doar două victorii în prima parte a campionatului.

20 feb. 2015, 18:53
Liga 1 a început cu o surpriză uriaşă. „Regele”, umilit în startul returului

Viitorul lui Gică Hagi a dezamăgit în primul meci oficial al sezonului 2015 şi, chiar dacă l-a avut în teren pe Bănel Nicoliţă, pe toată durata reprizei a doua, nu a putut evita înfrângerea categorică suferită în faţa lui CSM Iaşi. Oaspeţii s-au impus cu scorul de 3-0, printr-o dublă semnată de Alexandru Ciucur şi un gol al lui Florin Plămadă.

Citeşte şi Începe RETURUL! Vezi meciurile şi transmisiile TV ale etapei a 18-a din LIGA I

Ciucur a marcat spectaculos în minutul 25, după ce a trecut de trei adversari, iar Plămadă a majorat diferenţa, din careul mic, după o fază confuză, în minutul 45+2. Ciucur, eroul partidei, a închis tabela în minutul 85, tot după un dribling prelungit.

În urma acestui rezultat, CSMS Iaşi a acumulat 15 puncte şi a urcat provizoriu pe locul 14 în clasamentul Ligii I, în timp ce Viitorul, cu 21 de puncte, este pe poziţia a 8-a.

Vezi şi PETROLUL – FC BRASOV LIVE VIDEO ONLINE DIGI SPORT ŞI LOOK TV