Împuşcături într-o pizzerie din Târgovişte

Un bărbat din Târgovişte a tras, vineri seară, două focuri de armă cu un pistol cu bile într-o pizzerie din oraş şi l-a ameninţat cu cuţitul pe fostul său cumnat, rănindu-l la cap şi la un picior.

RomaniaTV.net
16 mart. 2012, 16:55
Împuşcături într-o pizzerie din Târgovişte

Porivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Dâmboviţa, incidentul, în care au fost implicaţi doi bărbaţi, a avut loc într-o pizzerie din centrul municipiului Târgovişte, situată în apropierea Colegiului Economic, în local aflându-se mai multe persoane, care nu au fost însă rănite.

Conform martorilor, unul dintre bărbaţi a intrat în pizzerie şi a tras două focuri de armă cu pistolul cu bile în momentul în care l-a văzut pe fostul său cumnat în interiorul localului, după care a scos un cuţit şi l-a atacat, lovindu-l cu mânerul în cap şi cu lama în picior şi la abdomen.

Din primele date ale anchetatorilor a reieşit că între bărbatul care a tras şi victimă a avut loc un schimb dur de replici, apoi agresorul l-a ameninţat cu cuţitul şi a tras două focuri de armă, fugind de la faţa locului.

În urma incidentului, victima a suferit răni la cap, la un picior şi la abdomen, urmând să fie transportat la spital.

După câteva ore, agresorul, un bărbat de 30 de ani, a fost prins de poliţişti într-un bar din centrul vechi al municipiului Târgovişte, el fiind dus la sediul Poliţiei pentru audieri.

În momentul în care a fost prins, agresorul a lovit cu piciorul doi agenţi.

Primele date arată că, înainte de a fi prins, bărbatul a spart geamul unei case de pariuri sportive din zonă şi a ameninţat-o pe casieră cu pistolul, fără să o rănească.