Horoscop: Zodiile care trăiesc cel mai mult

Oare care sunt secretele tineretii fara batranete si ale vietii fara de moarte? Se spune ca fiecare persoana se naste cu un destin, iar aceasta nu moare pana cand nu si-l indeplineste. Unii spun ca unele diete sau stiluri de viata sunt secretul pentru a trai cat mai mult pe pamant, in timp ce altii spun ca aceste lucruri tin strict de zodia in care te-ai nascut.

RomaniaTV.net
01 apr. 2015, 09:01
Horoscop: Zodiile care trăiesc cel mai mult

Potrivit specialistilor in astrologie, unele zodii sunt mai norocoase si traiesc mai multi ani, in timp ce altele pot muri la o varsta frageda. Desigur, toate aceste date nu sunt exacte, intrucat nimeni nu poate sti exact cat de mult va trai o persoana.

Citeşte şi Horoscop: Animale de companie potrivite pentru fiecare zodie

Iata care sunt zodiile care traiesc cel mai mult, potrivit statisticilor realizate de-a lungul timpului:

Berbec

Berbecii sunt persoane care se arunca cu capul inainte, fara sa se gandeasca la consecinte. Ele nu se tem de nimic si nu le este frica sa isi asume riscuri. Pentru ele, este mult mai important rezultatul pe care il pot obtine. Toate aceste obiceiuri pe care le au isi vor pune amprenta asupra starii lor de sanatate. In plus, sunt sanse sa fie implicate in diferite accidente de-a lungul vietii. Potrivit astrologilor, nativii din Berbec traiesc intre 75-85 de ani.

Citeşte continuarea pe Ele.ro