Când şi cu cine joacă Simona Halep la Stuttgart. Presa internaţională: „Românca a tremurat”

Simona Halep, locul 3 WTA şi a doua favorită, a învins-o, miercuri, în premieră, pe sportiva spaniolă Garbine Muguruza, locul 20 WTA, cu scorul de 3-6, 6-1, 6-3, şi s-a calificat în sferturile de finală ale turneului de categorie Premier de la Stuttgart.

23 apr. 2015, 06:09
Când şi cu cine joacă Simona Halep la Stuttgart. Presa internaţională: „Românca a tremurat”

Presa internationala comenteaza succesul obtinut miercuri seara de Simona Halep in fata spaniolei Garbine Muguruza, in optimile de finala ale turneului de la Stuttgart, dotat cu premii in valoare totala de 731.000 de dolari.

„Simona Halep a luptat si a revenit pentru a obtine prima victorie in fata Garbinei Muguruza. Halep a fost mult prea solida in seturile 2 si 3 pentru jucatoarea spaniola” – WTA.

„Simona a tremurat (putin) pentru victorie. Romanca a avut nevoie de trei seturi pentru a trece de iberica” – L’Equipe, potrivit ziare.com.

„Romanca a fost mai buna decat Muguruza si o poate intalni in sferturi pe italianca Sara Errani” – Gazzetta dello Sport.

SIMONA HALEP – GARBINE MUGURUZA 3-6, 6-1, 6-3: Felicitari, Simona!

„Cel mai frumos meci al zilei a fost cel dintre Simona Halep si Garbine Muguruza. Romanca a resimtit lipsa jocurilor pe zgura, dar in cele din urma s-a impus” – ESPN.

În faza următoare, Halep va juca, vineri, împotriva învingătoarei dintre Zarina Dias din Kazahstan, poziţia a 32-a în ierarhia mondială, şi italianca Sara Errani, locul 15 WTA.

Dias a învins-o, miercuri, cu scorul de 6-0, 6-0, pe germana Sabine Lisicki, locul 19 WTA, în timp ce Errani a eliminat-o pe poloneza Agnieszka Radwanska, cap de serie numărul 7 şi locul 9 WTA, cu scorul de 7-6 (8), 6-4.

Calificarea în sferturi este recompensată la Stuttgart cu un cec în valoare de 15.375 de euro şi cu o sută de puncte WTA.