Frunzăverde: Este începutul construcţiei dreptei moderne în România

Înainte de a face anunţul oficial privind trecerea la PNL, Sorin Frunzăverde a declarat pentru evz.ro că nu a demisionat de "niciunde" şi că va da mai multe informaţii miercuri, într-o conferinţă de presă. Ulterior, el a vorbit de "începutul construcţiei dreptei moderne".

RomaniaTV.net
27 mart. 2012, 14:52
Frunzăverde: Este începutul construcţiei dreptei moderne în România

„Nu am demisionat de niciunde. Mâine voi ţine o conferință de presă, veți vedea despre ce este vorba atunci”, a precizat Sorin Frunzăverde pentru EVZ, după apariţia informaţiilor privind plecarea sa din PDL.

Într-o declaraţie ulterioară pentru Adevărul, Frunzăverde a revenit: „Este începutul construcţiei dreptei moderne în România. Voi explica mâine implicaţiile acestei decizii”.

Preşedintele PNL Caraş-Severin, Marcel Vela, a confirmat că Frunzăverde va candida din partea USL la şefia Consiliului Judeţean, ca reprezentant al PNL. El a spus că „deocamdată” Frunzăverde nu s-a înscris în PNL.

„Confirm candidatura – nu înscrierea, pentru că nu am procedat încă la aspectele tehnice – din partea USL, respectiv a PNL a lui Sorin Frunzăverde la preşedinţia Consiliului Judeţean Caraş-Severin”, a declarat Marcel Vela pentru Mediafax.