Angajări la Amazon Development Center Romania

Amazon Development Center Romania angajează la Iaşi vorbitori de engleză, spaniolă, italiană sau germană, absolvenţi de facultate. Iată posturile cu care ofertează angajatorii candidaţii şi până când primesc CV-uri pentru locurile de muncă vacante. 

RomaniaTV.net
08 iun. 2015, 05:07
Angajări la Amazon Development Center Romania

Oferta de muncă disponibilă la Amazon Development Center Romania 

Amazon Development Center Romania angajează pe postul de catalog associate, retail business services.
Candidatul potrivit pentru acest post e absolvent de facultate, vorbeşte fluent limba engleză şi încă una dintre limbile: spaniolă, italiană, germană; are bune abilităţi de analiză, are excelente cunoştinţe de MS Office, în special de Excel, are foarte abilităţi de comunicare şi de relaţionare, şi poate onora termenele-limită impuse.
Vorbitorii de spaniolă pot trimite candidaturile pentru postul vacant la centrul de dezvoltare Amazon până pe 25 iunie. Amănunte, aici.

Până pe 11 iunie se primesc CV-uri pentru postul disponibil la Amazon Development Center Romania pentru vorbitorii de italiană. Detalii găsiţi aici.

19 iunie este termenul-limită de primire a CV-urilor pentru postul disponibil la Amazon Development Center Romania pentru vorbitorii de germană. Informaţii suplimentare, aici.

Amazon Development Center Romania angajează pe postul de retail services associate.
Candidatul potrivit pentru acest post e absolvent de facultate, preferabil de profil economic, Comunicare, Drept; ştie să lucreze în Excel, are excelente cunoştinţe de engleză, are foarte bune abilităţi de comunicare şi de relaţionare, e meticulos, atent la detalii, poate termene-limită. Sunt avantajaţi la angajare cei care vorbesc spaniolă sau italiană şi cei care au cunoştinţe elementare de Access, SQL.
Până pe 21 iunie se primesc candidaturi pentru postul vacant la Amazon Development Center Romania. Detalii găsiţi aici.