Părinţii Mădălinei Manole duc o viaţă plină de SUFERINŢĂ

Părinţii Mădălinei Manole trăiesc o adevărată dramă de când fiica lor a decedat. Deşi au trecut cinci ani de la nefericita întâmplare, părinţii cântăreţei nu îşi pot reveni din şoc şi nu pot accepta că fiica lor nu mai este. Mai mult decât atât, la acestă suferinţă se adaugă şi dorul nebun de a-şi vedea nepotul.

RomaniaTV.net
10 iul. 2015, 09:16
Părinţii Mădălinei Manole duc o viaţă plină de SUFERINŢĂ

Părinţii Mădălinei Manole trăiesc într-o suferinţă continuă. În urmă cu cinci ani nu doar că au rămas fără fiica lor, ci şi fără nepot. Şi asta, pentru că, de la moartea artistei, în urma scandalului cu soţul acesteia, Eugenia şi Ion Manole nu şi-au mai văzut nepoţelul, mai ales că nici soţul Mădălinei Manole, Petru Mircea nu a mai mers la emisiuni TV însoţit de fiul lui.

Scandal la MORMÂNTUL Mădălinei Manole. ACUZE GRAVE la adresa lui Petru Mircea VIDEO

Totul a pornit imediat după moartea fetei lor, când părinţii Mădălinei Manole i-au declarat război ginerelui, acuzându-l de nenumărate ori că el este responsabil de moartea artistei. Din cauza acestor declaraţii, Petru Mircea nu i-a lasat pe bunicii fiului său să-şi vadă nepotul.

„Pe 8 iunie a împlinit 6 ani. Eu nu mai ştiu nici cum arată. Ar trebui să meargă din toamnă la şcoală, nu-i aşa? Am supravieţuit cinci ani după moartea fiicei mele, o să mai trăiesc până se face copilul mai mare, să ştie cine a fost mama lui şi sunt convinsă că va vrea să-şi cunoască rudele. Nu voi lăsa ca băiatul să nu ştie cine a fost mama lui, ce mare artistă a fost”, au declarat părinţii Mădălinei Manole pentru Wowbiz.ro.

Citeşte şi  Bărbatul care i-a vândut Furadan Mădălinei Manole a ajuns la închisoare