Sandu Geamănu, AROGANŢĂ fără margini în închisoare. I-a organizat pe deţinuţi în ture să îl RĂCOREASCĂ

Aroganţă fără margini a interlopului Sandu Geamănu, care face legea în închisoare. Aflat după gratii, acesta îndură cu greu canicula şi îi obligă pe colegii de celulă să-l răcorească non-stop. Deţinuţii s-au organizat în schimburi, ca să-i facă pe plac.

03 aug. 2015, 06:32
Sandu Geamănu, AROGANŢĂ fără margini în închisoare. I-a organizat pe deţinuţi în ture să îl RĂCOREASCĂ

Deţinuţii s-au mobilizat ca să-i facă pe plac lui Sandu Geamănu. S-au înarmat cu cearceafuri pe care le vântură peste acesta, precum nişte ventilatoare. Din oră în oră tura se schimbă şi forţe proaspete vin să-l răcorească pe cunoscutul interlop până când acesta adoarme, potrivit cancan.ro.

Niciunul dintre colegii de celulă nu a îndrăznit să se opună ordinului direct primit de la Sandu Geamănu pe care toţi îl ştiu ca fiind iute la mânie.

Pe numele lui adevărat Ilie Alexandru, interlopul a fost condamnat în 2012 la 25 de ani de închisoare pentru omor deosebit de grav, tâlhărie şi violare de domiciliu. A devenit cunoscut în urmă cu câţiva ani, când i-a furat limuzina lui Gigi Becali.

Totodată, în 2008, Sandu Geamănu a torturat până la moarte un bătrân pentru ca acesta să dezvăluie unde ţinea ascunşi banii din locuinţă şi a bătut o fetiţă de doi ani şi jumătate cu o bâtă, provocându-i leziuni grave.

Citeşte şi Sandu Geamănu are cont de Facebook în închisoare. Îşi arată muşchii şi vorbeşte cu prietenii