Mihaela Biriş, fiica unui politician din Sălaj, a murit într-un accident rutier

Mihaela Biriş, de 18 ani, fiica lui Gavril Biriș, fost consilier județean PSD și om de afaceri din Șimleu Silvaniei, și-a pierdut viața într-un grav accident. Potrivit unor surse neoficiale, cei patru tineri de se întorceau de la festivalul UNTOLD. 
Romania TV
04 aug. 2015, 10:17
Mihaela Biriş, fiica unui politician din Sălaj, a murit într-un accident rutier

Mihaela Biriș a murit în ciuda eforturilor depuse de echipajul de pe ambulanță, care a încercat resuscitarea victimei timp de o oră. Avea grave leziuni la cap, politraumatisme și artere rupte. Olivia Drăgan, din Nușfalău, a fost operată la Spitalul din Zalău ieri în jurul orei 12.00, cu diagnosticul de hematom cerebral. Surse medicale spuneau însă că starea ei era critică, cu șanse slabe de a supraviețui, anunţă Graiul Sălajului.  Olimpia Popa a fost transportată de SMURD la Cluj, cu fracturi multiple la piciorul drept.
Șoferul Virgil Popa a rămas internat la Spitalul Județean, dar informațiile sunt că nu a suferit răni grave, care să-i pună viața în pericol. Inspectoratul de Poliție Județean informează că accidentul s-a produs din cauză că șoferul a adormit la volan, a patruns pe contrasens, a părasit partea carosabila și a intrat în coliziune cu un cap de pod. Martori oculari au spun că autoturismul a intrat cu viteză pe porțiunea de drum periculos, în curbă și în pantă.  Un echipaj al secției de pompieri Șimleu Silvaniei a intervenit pentru a scoate victimele din autoturimul grav avariat. Scena accidentului era îngrozitoare. În mașina complet distrusă, echipajele de intervenția au găsit trupurile inerte ale celor patru tineri. Polițiștii au întocmit dosar penal pe numele lui Virgil Popa, pentru ucidere din culpa și vatamare corporala din culpa.

Cine sunt cei patru tineri

Toți cei patru tineri implicați în accident sunt elevi ai Colegiului Național Simion Bărnuțiu din Șimleu Silvaniei. Directoarea Colegiului Național Simion Bărnuțiu din Șimleu Silvaniei, Bianca Șerban, i-a fost Mihaelei Biriș dirigintă. Desprea ea are doar cuvinte de laudă. Spune că a fost un copil model și a parti-cipat doi ani la rând la olimpiada națională la discipline economice. Mihaela a fost admisă la buget la FSEGA Cluj. A avut media 9,63 la examenul de bacalaureat.  Olivia Maria Drăgan a terminat și ea clasa a XII-a și a fost admisă la Facultatea de Medicină din Cluj-Napoca. Șoferul, Virgil Alin Popa, a terminat clasa a XII-a și a luat examenul de Bacalaureat cu media 9,10. Este un elev cu care liceul se mândrea. A fost admis recent la Universitatea din Bremen, Germania, la buget. Alin a participat constant și la olimpiadele de fizică.  Fata cea mică din mașină, Olimpia Popa, de numai 16 ani, este sora șoferului. Anul acesta va trece clasa a X-a.

Spynews
Ce a publicat Adriana de la Mireasa sezonul 9 în mediul online, după ce a ieșit din competiție. Ce spune despre momentele din emisiune: "Răutățile..." / FOTO
Bzi.ro
Cine este câştigătorul Survivor All Stars 2024! Cu câți bani pleacă acasă învingătorul
Fanatik.ro
Animalul care are amprente aproape identice cu ale omului. Experții au probleme în a le diferenția
Capital.ro
Coșmar total pentru cei cu MAȘINI DIESEL. Decizia care se aplică de la 1 IULIE în România
Playtech.ro
ȘOC! Babs și Ema Uta, show incendiar în ținute minuscule. Au înnebunit internetul cu dansurile lor
DailyBusiness
Caniculă în România. ANM anunță ce temperaturi vor fi până la jumătatea lunii iunie
Adevarul
Soldații ruși au publicat o înregistrare în timp ce umilesc prizonieri ucraineni VIDEO
Spynews
Când va naște Ana Baniciu! Artista așteaptă primul ei bebeluș în orice moment: ”Mai sunt...” / FOTO
Spynews
Cum arată verighetele alese de Vlad Gherman și Oana Moșneagu. Cei doi actori s-au căsătorit ieri / FOTO
Evz.ro
Ziua cea mare pentru aceste zodii. Vin mari câștiguri financiare
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. Milionarul Arpad Paszkany a transformat-o total pe „Cenușăreasa” Antonela Pătruț. Afaceristul i-a schimbat nu doar înfățișarea, ci și modul de viață
wowbiz.ro
Fostul preot Daniel Balaș, băgat în spital după ce a fost atacat pe stradă, în miez de noapte! În ce stare se află
Cancan.ro
Antonia i-a lăsat pe toți fără cuvinte! Vedeta s-a lăsat fotografiată în toată splendoarea, după ce s-a plâns că e „grăsuță”
Playsport.ro
SURPRIZĂ URIAȘĂ! Vedeta PRO TV, nuntă secretă la New York cu omul din spatele meciului colosal al Generației de Aur! Au apărut primele imagini
kanald.ro
EXCLUSIV Psihologul Iuliana Morlova, despre Raisa și Maria, cele două fetițe care au fost ucise de câte un membru din familie: „Copiii care au suferit neglijare sau abuz prezintă un risc de implicare în acte criminale pe viitor”
Capital.ro
INTRĂ BANII direct pe card. Cererile pot fi depuse până la data de 7 IUNIE
StirileBZI
A fost aprobat un nou Program Rabla. Ce buget este pregătit
Prosport.ro
FOTO. Ea e prezentatoarea TV de Champions League! Eva e considerată cea mai frumoasă moderatoare a unui talk-show de fotbal din lume
stirilekanald.ro
VIDEO Alertă de vreme extremă de la ANM. Jumătate din țară, sub cod portocaliu de vijelii - HARTA
substantial.ro
Empatia: Cheia către o lume mai bună – Cum să îți înveți copilul să fie plin de compasiune
MediaFlux
CENTRALĂ NUCLEARĂ într-o STAȚIUNE MONTANTĂ din România! S-a aflat ACUM
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'