Cum va vota UNPR la Codul Fiscal. ANUNŢUL de ultimă oră al lui Gabriel Oprea VIDEO

Președintele UNPR, Gabriel Oprea, a anunțat, marţi, că partidul pe care-l conduce va vota Codul Fiscal, în sesiunea extraordinară a Parlamentului, alături de coaliţia de guvernare din care face parte.
Ionela Marcu
18 aug. 2015, 09:13
Cum va vota UNPR la Codul Fiscal. ANUNŢUL de ultimă oră al lui Gabriel Oprea VIDEO

Cu două zile înainte de discuţiile dintre partide pe tema Codului Fiscal, Gabriel Oprea anunţă că UNPR va vota noul Cod „asa cum stabilim in coalitia de guvernare”.

„Suntem convinși că discuția tehnică de joi pe tema Codului fiscal va debloca dialogul și se va găsi o soluție tehnică împreună cu toate partidele. Aceste discuții vor avea un rezultat, apoi se va lua o decizie politică. UNPR va vota în Parlament ca întotdeauna cu coaliția de guvernare din care face parte. La discuția de joi reprezentanții UNPR vor participa fără niciun mandat”, a spus Gabriel Oprea într-o conferință de presă.

Oprea a adăugat că „dincolo de orice interes politic, aceste discuții vor debloca dialogul și se vor încheia cu un acord politic între toate partidele”.

Oprea a precizat că nu se poate pronunţa în acest moment cu privire la soluţia care trebuie urmată în privinţa reducerii TVA, la ce nivel şi dacă va fi sau nu o reducere etapizată.

„La discuţiile de joi, fiecare partid participăm, fiecare din punct de vedere tehnic, fără niciun mandat. (…) În interesul României, în urma acestor discuţii eu sunt convins că va fi un acord până la urmă”, a conchis Oprea.

Reprezentanții partidelor parlamentare vor avea joi, la Palatul Parlamentului, o întâlnire tehnică pe tema Codului fiscal, retrimis spre reexaminare în Parlament de președintele Klaus Iohannis.

CITEŞTE ŞI Traian Băsescu: Iohannis a procedat corect trimiţând Codul fiscal înapoi. Reducerea TVA era prea abruptă

Parlamentul Romaniei se va întruni, la data de 24 august, in sesiune extraordinara pentru a vota din nou Codul Fiscal retrimis de presedinte.

Klaus Iohannis a refuzat adoptarea Codului Fiscal pe motiv ca relaxarea fiscala introdusa de noul Cod ar periclita echilibrele macroeconomice si nu ar fi sustenabile.

Premierul Ponta a anuntat ca sustine Codul Fiscal in varianta votata deja de Parlament, care prevede, printre altele, scaderea TVA de la 24% la 19% incepand din 1 ianuarie 2016. Ponta si-a nuantat pozitia saptamana trecuta, cand a spus ca pragul de 20% la TVA este „linia rosie” peste care nu va trece.

Spynews
Star Matinal. Nick Rădoi, primele declarații după cele patru operații dificile suferite. Milionarul a revenit în România: "Au fost niște momente foarte grele..." / VIDEO
Bzi.ro
Prețuri halucinante la concertul Coldplay! Cât a plătit un bucureștean pentru două ape, două doze de Cola Zero și popcorn
Fanatik.ro
Insula din Mediterană unde româna este una dintre cele mai vorbite limbi. Este un paradis turistic pentru români și nu numai
Capital.ro
A DISPĂRUT comoara României. Totul a ajuns la STRĂINI
Playtech.ro
Simona Halep, în cea mai SCURTĂ fustiță! A desfăcut picioarele și s-a văzut chiar TOT
DailyBusiness
Vești bune pentru pensionari! Începe distribuirea biletelor de tratament
Adevarul
De ce sunt SUA vulnerabile la atacuri din partea ISIS. Semnale de alarmă după o operațiune recentă
Spynews
Încă o vedetă a semnat cu Antena Stars! Este foarte talentată, are piese în trending, dar are și o viață controversată! De când o poți vedea pe tv și în ce fel de format
Spynews
Un tânăr în vârstă de 23 de ani a murit înecat în Lacul Snagov. Dragoș era tatăl unei fetițe de doar 2 anişori / FOTO
Evz.ro
Roxana Vancea, fosta asistentă de la „Neatza”, revine în televiziune
Impact.ro
Antonia, apariție INCENDIARĂ la plajă! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat tot la vedere ...
Prosport.ro
FOTO. Cea mai controversată jucătoare WTA din România face ravagii la început de vară! Imagini incendiare în costum de baie
wowbiz.ro
Unde au fugit azi noapte Irinel Columbeanu și Irinuca, direct de la aeroport. Avem imagini în exclusivitate
Cancan.ro
Oana Roman s-a săturat de singurătate şi a dat anunţ matrimonial: 'Caut...'
Playsport.ro
Surpriză URIAȘĂ! Cine comentează la PRO TV meciul România - Ucraina
kanald.ro
Cât a costat rochia de nuntă a Anei-Maria Barnoschi? Aceasta nu s-a uitat la bani
Capital.ro
Doliu național. România a pierdut un MARE NUME: A plecat să slujească îngerii
StirileBZI
Săptămâna de lucru de 4 zile! Ce spun specialiștii despre weekend-ul de trei zile
Prosport.ro
FOTO. Mariana Bitang, transformare fizică uluitoare: cu greu a mai putut fi recunoscută! Cum arată doamna gimnasticii românești la 62 de ani
stirilekanald.ro
"Era sânge, era casa groazei!" - Ultimele clipe din viața Rădiței, surprinse de camerele de supraveghere
substantial.ro
Cod galben de caniculă în România emis de ANM
MediaFlux
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României? CUTREMUR la nivel național
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?