5 zodii care au ghinion la bani toamna asta

Din păcate, toamna nu aduce vești foarte bune pentru câțiva nativi ai zodiacului, cel puțin din punct de vedere financiar. Cinci zodii vor avea mari probleme cu banii în următoarele luni și nu prea au cum să evite acest lucru, pentru că astrele sunt pur și simplu împotriva lor.

02 sept. 2015, 09:00
5 zodii care au ghinion la bani toamna asta

Iată care sunt zodiile care nu vor avea parte de prea mulți bani toamna aceasta

Berbec
Degeaba ai muncit toată vara, pentru că la sfârșitul lui septembrie niște cheltuieli neașteptate își vor face apariția în viața ta. Partea bună e că le vei face față, pentru că ai reușit să pui niște bani deoparte. Partea mai puțin bună e că îți doreai să faci altceva cu acei bani, iar acum va trebui să renunți la planurile tale inițiale.

Ai grijă la bani și în lunile care urmează. Nici octombrie și noiembrie nu se anunță a fi prea roz, din acest punct de vedere.

Taur
O afacere riscantă te poate duce aproape de pragul falimentului. Ai grijă în ce investești, ai grijă pe ce dai banii și verifică de trei ori atunci când trebuie să semnezi un contract pe termen lung. E foarte posibil ca o persoană destul de apropiată să vrea să te păcălească și să-ți ia banii.

Cea mai simplă cale spre eșec este să-ți investești toți banii într-o afacere în care nici tu nu crezi din tot sufletul…

Citeşte mai mult pe unica.ro