Oana Mizil şi Marian Vanghelie au devenit părinţi. Ce spun astrele despre micuţa Maria VIDEO

Oana Mizil şi Marian Vanghelie au devenit, joi, părinţii unei fetiţe care va primi numele Maria. Cei doi au ajuns în jurul orei 11.00 la o clinică privată din Capitală, unde fostul deputat a fost programat pentru naştere prin cezariană. Oana Mizil a îmbrăcat chiar o rochie cu imprimeu în diferite nuanţe de roz, asortată cu venirea pe lume a fiicei sale.

RomaniaTV.net
03 sept. 2015, 09:31
Oana Mizil şi Marian Vanghelie au devenit părinţi. Ce spun astrele despre micuţa Maria VIDEO

Ziua de joi este una cu foarte uriaşe pentru Marian Vanghelie şi Oana Mizil. Logodnica primarului suspendat al Sectorului 5 a născut o fetiţă.

La sosirea la spital, primarul suspendat al Sectorului 5 a declarat că nu a reuşit să doarmă deloc de emoţie în noaptea dinaintea naşterii primei sale fiice.

Fericitul eveniment are loc în timp ce Vanghelie se află în arest la domiciliu, dar instanţa a decis să-i acorde două zile de permisie.

Ce a promis Marian Vanghelie înainte de naşterea fiicei sale

Oana Mizil a declarat că, în ciuda speculaţiilor, nu a ales în mod special data de 3 septembrie. „Aşa s-a nimerit. Poate data de 3 o să anunţe şi al doilea, şi al treilea copil”, a spus Oana Mizil, înainte de a intra în maternitate.

Naşul micuţei Maria ar urma să fie Mădălin Voicu, după cum a dezvăluit chiar Marian Vanghelie, alături de care a fost în ziua cea mare şi fiul său.

 

Ce pregătesc astrele pentru micuţa Maria

Astrologul Minerva a vorbit, la România TV, despre auspiciile astrale sub care vine pe lume fetiţa cuplului Ona Mizil – Marian Vanghelie.

„Data de 3 poate are semnificatie pentru Oana Mizil. Poate era mai bine să fi asteptat ziua 5, sa iasa Venus din retrograd. Pot exista probleme relationale”, a spus Minerva.

„Nu e o zi rea 3 septembrie, luna a noua, este un simbol trinitar. Dar atrag atenţia că naşterea prin cezariană într-o zi aleasă de mamă este deja o intervenţie în destiul copilului”, a explicat astrologul.