Julien Assange va avea propria emisiune televizată

Scopul talk-show-ului lui Assange este să dezvăluie lumii lucrurile exact aşa cum sunt.

RomaniaTV.net
13 apr. 2012, 20:41
Julien Assange va avea propria emisiune televizată

Julian Assange, fondatorului WikiLeaks, va avea o emisiune la un post rus de televiziune. Primul episod din talk-show va cuprinde o serie de interviuri realizate de Assange din reşedinţa sa din Marea Britanie.

„Am fost în arest la domiciliu pentru atât de mult timp, că este frumos să ai un vizitator ocazional şi să afli mai multe despre lume. Şi, dat fiind faptul că discuţiile au fost destul de interesante, de ce să nu-i filmez şi să arăt lumii ce se întâmplă”, a punctat Assange.

Fondatorul Wikileaks a mai spus că o mulţime din lucrurile pe care au încercat să le dezvăluie nu au fost redate corect în mass-media. Dacă ne uităm la presa internaţională, există doar două care au vorbit corect despre aceste lucruri, Russia Today şi Al Jazeera”

Fondatorul site-ului WikiLeaks a realizat interviuri cu oameni politici, revoluţionari, intelectuali, artişti şi vizionari. Premiera emisiunii „Lumea de mâine” va avea loc marţi. Show-ul va fi difuzat săptămânal şi va avea 10 episoade de câte o jumătate de oră.