Statul Islamic pregăteşte un TSUNAMI NUCLEAR. Urmează cea mai mare epurare religioasă din ISTORIE

Un reporter german care a reuşit să se insinueze în rândurile jihadiştilor din gruparea teroristă Stat Islamic a dezvăluit că aceasta se pregăteşte să declanşeze un "tsunami nuclear". Jurgen Todenhofer a făcut aceste dezvăluiri în cartea sa intitulată "În interiorul SI - Zece zile în Statul Islamic", informează cotidianul britanic Daily Express.

29 sept. 2015, 18:39
Statul Islamic pregăteşte un TSUNAMI NUCLEAR. Urmează cea mai mare epurare religioasă din ISTORIE

Anihilare nucleară pe tot globul, este deviza sub care se pregătesc jihadiştii să distrugă lumea cu armament atomic, după cum a aflat un reporter german care a reuşit să stea de vorbă cu jihadiştii şi să le afle intenţiile.

„Teroriştii plănuiesc să ucidă câteva sute de milioane de oameni. Occidentul subestimează puterea Statului Islamic. Statul Islamic intenţionează să pună mâna pe armament nuclear”, trage semnalul de alarmă Todenhofer, care vorbeşte despre jihadişti ca despre un „tsunami nuclear ce pregăteşte cea mai mare epurare religioasă din istorie”.

Citeşte şi Măsură internaţională împotriva organizaţiei jihadiste Statul Islamic

„Jihadiştii controlează acum regiuni mai întinse decât suprafaţa marii Britanii, de pildă şi sunt susţinuţi de un entuziasm nemaipomenit, pe care eu nu l-am mai observat până acum în vreo zonă de război. În fiecare zi, sute de luptători din toată lumea se alătură Statului Islamic. Ei sunt cel mai brutal şi periculos duşman pe care l-am văzut în viaţa mea. Şi nu văd cine şi cum ar putea fi orpit. Numai arabii pot opri Statul Islamic. M-am întors foarte pesimist”, scrie jurnalistul german.

Citeşte şi Zeci de luptători DEZERTEAZĂ din Statul Islamic. De la PARADISUL promis, la sărăcie şi spălat WC-uri

Nici bine nu s-a uscat cerneala pe Acordul Nuclear încheiat cu Iranul, că statele din regiune opuse dominaţiei persane se pregătesc să îşi fabrice sau achiziţioneze propriile lor arme nucleare. O eventuală cursă a înarmării ar putea duce la o catastrofă nucleară, atât timp cât Arabia Saudită şi alte ţări caută să se înarmeze împotriva Iranului. Cu cât mai multe ţări vor obţine arme nucleare, cu atât există mai multe oportunităţi ca jihadiştii să obţină şi ei semenea arme ce ar putea fi folosite împotriva unor ţări din regiune, ca Israelul şi chiat împotriva ţărilor occidentale, a mai avertizat Todenhofer.