Senatorul hunedorean Dorin Păran a trecut de la PDL la PNL

Senatorul de Hunedoara Dorin Păran a anunţat, vineri, că a demisionat din PDL şi s-a înscris în PNL, partid în care a mers "să muncească, nu să ceară funcţii".
Romania TV
20 apr. 2012, 17:50
Senatorul hunedorean Dorin Păran a trecut de la PDL la PNL

Dorin Păran a declarat, într-o conferinţă de presă la Deva la care au participat şi liderul PNL Hunedoara, Mircea Ioan Moloţ, şi senatorul PNL de Hunedoara Dan Radu Ruşanu, că a devenit, vineri, senator PNL, după ce în cursul dimineţii şi-a înaintat demisia din PDL.

El a spus că, dacă PNL va considera că merită, va candida pentru un nou mandat de parlamentar, dar că a venit în PNL să muncească, nu să ceară funcţii.

„Am ales PNL pentru că doctrina cea mai apropiată de mine este cea liberală. Am venit în PNL să muncesc, nu să cer funcţii. Întotdeauna am mers pe ideea că, dacă munceşti, vei fi răsplătit”, a declarat Dorin Păran, proaspăt înscris în PNL.

El a spus că şi-a stabilit câteva priorităţi şi că va munci alături de noii colegi pentru ca actualul preşdinte al Consiliului Judeţean Hunedoara, liberalul Mircea Ioan Moloţ, să obţină un nou mandat, iar colegul de la PC Petru Mărginean să obţină funcţia de primar al municipiului Deva.

Păran a precizat că, dacă PNL va considera că merită o nouă candidatură, va candida pentru un nou mandat în colegiul Brad-Simeria-Orăştie, iar dacă nu, „nu va muri în politică”, întrucât întotdeauna a avut o alternativă în mediul privat.

Păran a susţinut că decizia de a părăsi PDL nu a fost una uşoară, mai ales că timp de 17 ani a fost membru al acestei formaţiuni politice. El a spus că a luat această hotărâre după două luni de consultări cu familia şi după ce oamenii din colegiul său i-au spus că îi mulţumesc pentru sprijin, că îl susţin, dar să îşi schimbe partidul.

Într-un top al senatorilor cu absenţe, Dorin Păran se clasează pe poziţia 123 din 135 de senatori. În dreptul acestuia sunt trecute totodată, în cei aproape patru ani de mandat, 32 de iniţiative legislative.

Pe plan local, Păran este supranumit „senatorul aniversărilor”, asta pentru că în 2011 a avut mai multe declaraţii politice, legate de Ziua Femeii, Ziua Veteranilor de Război, Ziua Francofoniei, Ziua Romilor, Ziua Jandarmeriei.

Anterior, surse politice afirmau că senatorul de Hunedoara Dorin Păran a demisionat, vineri dimineaţă, din PDL, urmând să se înscrie în PNL, şi că el va fi urmat de deputatul de Hunedoara Iosif Blaga, care ar urma să demisioneze şi el din PDL.

Spynews
Rugăciuni înainte de examen. Le rostesc copiii și părinții pentru luminarea minții și reușita la Bac sau Evaluare
Bzi.ro
De ce a lipsit Andra de la nunta lui Pepe: „E foarte cald, trebuie să vă spun că…”
Fanatik.ro
Locul de muncă din România unde câștigi și 100 de euro pe zi. Oamenii nici nu vor să mai audă de munca în străinătate
Capital.ro
Regula obligatorie de la 1 OCTOMBRIE. Decizia s-a luat chiar astăzi în Guvern: Vor putea fi MONITORIZAȚI
Playtech.ro
Ea e IUBITA SUPERBĂ a lui BABASHA! Cum arată Ruxi. E cântăreață
DailyBusiness
Guvernul dă lege! Se INTERZIC telefoanele mobile!
Adevarul
Mărturiile recruților ruși luați prizonieri de război de către ucraineni: „Cu banii ăștia aș trăi regește în Somalia”
Spynews
De ce nu e bine să adormi cu aerul condiționat deschis. Ce se poate întâmpla
Spynews
Mesajul de adio al Ancăi Molnar. Make-up artistul vedetelor a pierdut lupta cu cancerul, la 34 de ani: ”Voi continua să vă veghez mereu”
Evz.ro
Ilinca Vandici, la psiholog după divorț. Cum gestionează acum relația cu fiul său
Impact.ro
Antonia, apariție INCENDIARĂ la plajă! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat tot la vedere ...
Prosport.ro
FOTO. Cea mai controversată jucătoare WTA din România face ravagii la început de vară! Imagini incendiare în costum de baie
wowbiz.ro
Anca Molnar, condusă pe ultimul drum! Scene sfâșietoare au avut loc la căpătâiul make-up artistei. Soțul și fiul ei nu s-au dezlipit de sicriu
Cancan.ro
Gestul sfâșietor făcut de fiul Ancăi Molnar, după moartea ei! Micuțul Patrick i-a șocat pe toți: „Cui să-i spun durerile mele?”
Playsport.ro
ANUNT URIAȘ al lui Nicușor Dan la câteva zile după alegeri! O construcție ISTORICĂ a Bucureștiului va fi refăcută după ani de abandon. Primele imagini
kanald.ro
Salata care a înnebunit internetul! E gata în 5 minute și necesită doar 3 ingrediente
Capital.ro
10.000 DE LEI amendă pentru posesorii auto. S-A STABILIT deja prin lege că este INTERZIS
StirileBZI
Se impozitează darul de la nuntă și botez? ANAF a făcut lumină în aceste cazuri
Prosport.ro
FOTO. Mariana Bitang, transformare fizică uluitoare: cu greu a mai putut fi recunoscută! Cum arată doamna gimnasticii românești la 62 de ani
stirilekanald.ro
Fotografia sfâșietoare de la priveghiul Ancăi Molnar. Fiul de 14 ani, îndurerat lângă sicriu
substantial.ro
Tensiuni între Armenia și Belarus: Nikol Paşinian refuză orice colaborare cu Lukaşenko și amenință cu ieșirea din OTSC
MediaFlux
EXCLUSIV Chris Martin îl vrea pe Babasha pe scenă și azi, dar manelistul se mai gândește. Adevărul despre cum a ajuns de fapt românul să cânte cu trupa Coldplay (SURSE)
Shtiu.ro
Cele mai bune glume după manelele de la Coldplay | Maneliștii vin la sfârșit, nu la început