Profeţiile lui Dumitru Dragomir pentru Liga 1: Steaua va lua titlul, Nedelcearu va ajunge mare fotbalist

Dumitru Dragomir n-a fost impresionat de prima parte a sezonului de Liga 1, dar a remarcat totuşi câţiva jucători. Fostul preşedinte al LPF a analizat lucrurile bune şi pe cele rele din acest campionat şi concluzionează că Steaua va câştiga titlul.

22 dec. 2015, 18:20
Profeţiile lui Dumitru Dragomir pentru Liga 1: Steaua va lua titlul, Nedelcearu va ajunge mare fotbalist

Dumitru Dragomir este fanul necondiţionat al lui Gheorghe Hagi şi al Viitorului după prima parte a sezonului. „Singura lumină a campionatului vine de la Hagi. Datorită lui, fotbalul românesc s-a revigorat şi pentru echipele naţionale. Mai devreme sau mai târziu, Hagi trebuie să conducă fotbalul românesc ori ca manager, ori ca antrenor. Eu cred că, dacă se duce la federaţie, poate îmbunătăţi proiectul pe care îl are cu Viitorul„, a comentat pentru ziarulring.ro, Dumitru Dragomir.

Citeşte şi Dumitru Dragomir a scăpat de controlul judiciar

El este impresionat totuşi şi de prestaţiile lui Dinamo. „Chiar dacă nimeni nu credea în revenirea dinamoviştilor, mie mi-a plăcut cum au jucat în această parte de sezon. Pentru mine, Dinamo este o revelaţie şi mi-a plăcut cum a jucat. La fel şi Viitorul. Sunt două echipe formate din mulţi fotbalişti tineri care au un joc plăcut ochiului, estetic„, este de părere fostul şef al LPF.

Citeşte şi Dumitru Dragomir, acuzaţii halucinante: Iorgulescu a luat şpaga care mi se promisese mie

Dragomir face şi o profeţie. „O spun pentru prima dată: cel mai interesant fotbalist din Liga I este Ionuţ Nedelcearu, de la Dinamo. Mi-a plăcut cel mai mult, va ajunge mare fotbalist. Apoi îmi mai plac mânjii ăştia de la Viitorul. Toţi bat la porţile naţionalei„, crede Mitică Dragomir. Fostul preşedinte al LPF crede că Steaua rămâne echipa cu cele mai mari şanse la titlu. „Cum a revenit Reghe, cum s-a înviorat treaba. După părerea mea, Steaua este principala favorită la titlu. Apoi, Viitorul şi Astra„, a spus Dragomir. „În ceea ce priveşte dezamăgirile, pentru mine prima în top este CFR Cluj. Am crezut că va încheia sezonul regulat sus în clasament, cu şanse la titlu în play-off. Nici Craiova nu a jucat la potenţialul pe care îl are, pentru că are fotbalişti buni. De Petrolul nu mai vorbesc„, a adăugat Mitică Dragomir.