Mihai Gâdea are program identic cu al PNL-ului: Aceleaşi vizite şi întâlniri, poze cu aceleaşi personalităţi

În delegaţia de politicieni liberali care se află zilele acestea peste Ocean se numără şi Mihai Gâdea, care, asemenea preşedintelui partidului, Alina Gorghiu, nu a ezitat să se laude pe reţelele de socializare cu fotografiile făcute alături de personalităţi ale politicii americane.

04 feb. 2016, 18:10

Donald Rumsfeld, fostul secretar american de stat al apărării sub preşedinţiile lui Gerald Ford (1975-1977) şi George W. Bush (2001-2006), a fost mascota membrilor delegaţiei româneşti prezente zilele acestea la Washington, ilustrul politician fiind personajul ales de fiecare compatriot de-al nostru, fie el politician (vezi Alina Gorghiu), fie jurnalist (Mihai Gâdea). Rumsfeld s-a pozat la foc automat cu românii, în fundalul fotografiei cu Gâdea fiind văzută Alina Gorghiu, care tocmai iese pe uşă.

Citeşte şi Alina Gorghiu s-a fotografiat alături de fostul secretar american al Apărării, Donald Rumsfeld

În ceea ce-l priveşte pe directorul Antenei 3, agenda acestuia coincide în mod aproape bizar cu cea a cancelariei prezidenţiale. Astfel, după ce săptămâna trecută Gâdea şi consilierul prezidenţial Dan Mihalache s-au aflat împreună la Munchen, la Sărbătoarea saşilor transilvăneni emigraţi din România, joi au fost împreună la Micul Dejun cu Rugăciune, de la Washington. La eveniment a fost prezent și președintele american Barack Obama, dar și 3.200 de invitați din 140 de țări, iar accesul a fost posibil după achitarea unei taxe.

Înainte de Micul Dejun cu Rugăciune, Dan Mihalache și delegația PNL, pe de o parte, și Mihai Gâdea, pe de altă parte, s-au întâlnit cu aceiași politicieni de la Washington