Ionuţ Negoiţă, după eliminarea lui Dinamo, din Cupa Ligii: Sunt trist şi indignat. Arbitrii şi-au bătut joc de noi

Ionuţ Negoiţă, finanţatorul echipei Dinamo, a acuzat arbitrajul de la meciul cu Concordia Chiajna, scor 1-1, din manşa secundă a Cupei Ligii, el spunând că va face sesizare şi că brigada a venit cu o temă clară, şi anume să nu îi lase pe dinamovişti să ajungă în finală.
Filip Stan
14 apr. 2016, 19:17
Ionuţ Negoiţă, după eliminarea lui Dinamo, din Cupa Ligii: Sunt trist şi indignat. Arbitrii şi-au bătut joc de noi

Sunt trist şi indignat, am asistat la o bătaie de joc. O echipă de şmecheri care ne-a arbitrat… Cum să nu dai un roşu care se vede din avion şi dai un roşu la un jucător al nostru la primul fault? Asta nu-mi place, mi se taie cheful de a mai investi în fotbal. Propun să facem numai echipe finanţate de la stat, cum e Chiajna. Cum am dat un gol şi au văzut că avem şanse să revenim, imediat ne-au eliminat un om. E bătaie de joc, lipsă de respect. Vom face sesizare.

Probabil Steaua îşi dorea să joace finala cu o echipă care, probabil, va retrograda. Oameni foarte mici, care se bucură de lucruri mici. Sunt foarte curios ce va păţi această brigadă de arbitri, care a venit cu o temă clară – să nu ne lase să jucăm finala. E păcat pentru fotbalul românesc, doar pentru că nişte şmecheri îşi fac ei numărul pentru diferite interese„, a declarat Ionuţ Negoiţă, la Dolce Sport.

Citeşte şi Dinamo, eliminată de Chiajna din Cupa Ligii. Finala va fi Steaua-Concordia

Concordia Chiajna s-a calificat în finala Cupei Ligii după ce a remizat, joi seară, în deplasare, scor 1-1, cu echipa Dinamo, în manşa secundă a semifinalelor competiţiei, fază în care în tur s-a impus cu 3-0.

În minutul 12, Gnohere a scăpat singur cu Bălgrădean şi acesta a prins mingea cu doi paşi în afara careului. Portarul a primit cartonaş galben, în ciuda faptului că era ultimul apărător al formaţiei Concordia.

Dinamo a jucat din minutul 25 în inferioritate numerică, Olteanu fiind eliminat pentru un fault la Bărboianu. În minutul 86, a fost eliminat şi Giurgiu de la Concordia, după ce a primit al doilea cartonaş galben.

Meciul a fost arbitrat de o brigadă formată din George Găman (central), Bogdan Gheorghe, Marius Marchidanu (asistenţi) şi Viorel Flueran (rezervă).

Spynews
Reacția exclusivă a Cristinei Pucean despre imaginile virale pe internet în care apare în tandrețuri cu altcineva decât Bogdan de la Ploiești. Ce spune dansatoarea
Bzi.ro
Veste proastă pentru fanii „Las Fierbinți“! Un mare actor își ia adio de la serial!
Fanatik.ro
Orașul în care oamenii nu mai pot să locuiască. E considerat cel mai fierbinte loc de pe Terra și are peisaje desprinse din altă lume
Capital.ro
A murit maestrul teatrului romanesc. Marele actor al României s-a stins
Playtech.ro
Imagini indecente cu Simona Halep. Așa arăta înainte să-și micșoreze sânii, pozele sunt incendiare
DailyBusiness
Vești bune pentru acești români fără asigurare medicală! Vor putea beneficia GRATUIT de analize
Adevarul
Zelenski, între Churchill și Chaplin: „Cine sunt eu? Sunt președintele Ucrainei”
Spynews
Cum arată Erika Isac nemachiată. Artista s-a afișat complet naturală. Cântăreața și-a uimit fanii: „Ce față de inocentă...” / FOTO
Spynews
Ce s-a întâmplat la parastasul de 40 de zile al lui Mădălin, băiatul mort din Olt. Imagini sfâșietoare de la mormântul său: ”Ne-ai distrus” / VIDEO
Evz.ro
Decizie care afectează milioane de români. Mișcarea unui gigant al energiei
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. I-a luat actriței din filmele pentru adulți un inel de logodnă de 1.000.000 de dolari și la câteva zile s-a despărțit de ea!
wowbiz.ro
Nuntă în cer! Ionela și George, înmormântați împreună în ziua în care aveau să devină soț și soție
Cancan.ro
Anunțul matrimonial scandalos lăsat de o pensionară: 'Caut un domn slab, bine îmbrăcat și...' 😲
Playsport.ro
Cazacu, dezvăluiri bombă despre Ramona Olaru. A spus, în sfârșit, ce nu mai zisese niciodată
kanald.ro
Cum arată, de fapt, cele mai scumpe apartamente din Dubai! Nimeni nu se aștepta la asta: „Finisaje mai prost realizate ca aici am văzut doar..”
Capital.ro
Ungaria tocmai A LUAT FAȚA României. Acordul a fost deja semnat la Budapesta
StirileBZI
Avertismentul economistului Ionuț Dumitru: „Ne întindem mai mult decât ne este plapuma la împrumuturi!”
Prosport.ro
Cum trăiește, de fapt, acum, Alexandru Tudor. A ales viața monahală, deși nu se poate călugări! Transformarea fizică e incredibilă și e imposibil de recunoscut, la 52 de ani
stirilekanald.ro
Cât a ajuns să coste roșiile românești în piețe! Românii, în pragul disperării
substantial.ro
Reuniune de familie în Italia: Surorile Gabor, Monica și Ramona, împărtășesc momente rare alături de sora lor mai mare, Alina
MediaFlux
ANUNȚ DE ULTIMĂ ORĂ. Daniel Baciu, anunță MAJORĂRI ale PENSIILOR și de 90%
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'