Vine vremea sandalelor. Scapă rapid şi ieftin de călcâiele aspre şi crăpate

Cum sa-ti cureti calcaiele cu bicarbonat de sodiu? Este foarte usor. Incearca acest lucru, rezultatele sunt incredibile

RomaniaTV.net
14 mai 2016, 18:22
Vine vremea sandalelor. Scapă rapid şi ieftin de călcâiele aspre şi crăpate

Călcâiele aspre şi crăpate constituie o problemă frecvent întâlnită. Nu sunt doar inestetice, mai ales acum când vine vara şi încet încet renunţăm la încălţămintea închisă, ci pot conduce la lucruri grave.

Călcâiele crăpate pot deveni istorie cu un ingredient care se găseşte în orice bucătărie şi care costă foarte puţin: bicarbonatul de sodiu, care are proprietati antiseptice puternice, care trateaza infectiile picioarelor si reduce duritatea apei, creand un mediu perfect pentru inmuierea acestora. potrivit teotrandafir.com.

Aveti nevoie de: 3 linguri bicarbonat de sodiu 4 litri de apa Se adauga bicarbonatul de sodiu in apa fierbinte pentru a se dizolva si se inmoaie picioarele in solutie timp de 20 de minute. Dupa aceea cand picioarele sunt inmuiate bine se exfoliaza cu o piatra ponce.

Se clatesc bine cu apa calduta si se sterg bine pana se usuca. Aplicati apoi o crema hranitoare, vaselina sau crema de picioare si incaltati sosete de bumbac. Este recomandat sa faceti acest procedeu inainte de culcare si sa dormiti cu sosetele peste noapte.

Faceti asta timp de o saptamana apoi faceti pauza o zi si mai repetati inca o saptamana. Se repeta acest tratament de trei ori, iar picioarele vor arata fine si matasoase la atingere