O bătrână a fost amendată pentru grafitti pe pereţii blocului VIDEO

O fostă profesoară de limba română din Craiova a fost amendată de poliţie pentru că a făcut graffiti pe pereţii unui bloc.

RomaniaTV.net
21 mai 2012, 11:59
O bătrână a fost amendată pentru grafitti pe pereţii blocului VIDEO

Arta grafitti nu este doar apanajul tinerilor sau al artiştilor, ci şi modul în care o pensionară din Craiova a ales să-şi exprime un protest faţă de preşedintele asociaţiei de bloc. Gestul său a fost taxat, însă, de poliţişti, după ce un vecin, şi el pensionar, a surprins-o scriind pe pereţi şi a sunat imediat la 112.

Deşi oamenii legii au stabilit ca fosta profesoară este vinovată, femeia nu recunoaşte nimic şi spune că este vorba despre o înscenare.

„O vedeam cu spray roşu şi scria tot felul de lucruri despre preşedinta de bloc”, a spus vecinul, pentru România TV, fapt confirmat de o altă locatară: „A desenat-o pe bloc pe doamna Motancea, dar nu mai ţin minte ce scria. Să nu mai fie aleasă, o critica”.

Femeia acuzată este o fostă profesoară de limba română. Ea a rămas mută de uimire când a primit amenda acasă şi spune că necazul i se trage de la un conflict vechi cu administratorul blocului.

Pe mai multe blocuri din zonă este scris acum « Jos Motancea », numele preşedintelui de asociaţie, iar poliţia a găsit-o vinovată pe fosta profesoară, care refuză să plătească amenda de 500 de lei.