Este aproape sigur, FC Voluntari rămâne în Liga 1. A câştigat la scor primul meci cu UTA Bătrâna Doamnă

FC Voluntari a învins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 3-0 (2-0), pe UTA Bătrâna Doamnă, în prima manşă a barajului de menţinere/promovare în Liga 1.

08 iun. 2016, 18:14
Este aproape sigur, FC Voluntari rămâne în Liga 1. A câştigat la scor primul meci cu UTA Bătrâna Doamnă

FC Voluntari a deschis scorul în minutul 27, prin Voduț, după care Tudorie a majorat diferenţa de pe tabelă, cu un minut înainte de pauză. Scorul final, 3-0, a fost stabilit în minutul 79, de Adrian Bălan, care a executat perfect o lovitură liberă de la 20 de metri.

UTA Bătrâna Doamnă vine după dubla manșă a barajului cu Dunărea Călărași. În tur, arădenii au fost învinși la Călărași, scor 1-3, însă pe propriul teren aceștia au revenit și au învins cu 4-1 după prelungiri.

Returul dintre UTA Bătrâna Doamnă și FC Voluntari va avea loc la Arad, miercuri, 12 iunie, de la ora 13.00, pe stadionul „Motorul”.

Echipele de start:

FC Voluntari: Bornescu – Filipov, Ţiru, Maftei (cpt.), Mitache – Moke, Novac – Căpăţână, Vl. Achim, Voduţ – Tudorie. Antrenor: Florin Marin

UTA Bătrâna Doamnă: Miron – Covaci, Botiş (cpt), Gligor, Burlă – Strătilă, Chindriş, Tănase, D. Copil – Man, Curtuiuş. Antrenor: Roland Nagy