În ce stare DEPLORABILĂ a ajuns una dintre cele mai frumoase actriţe din lume VIDEO

Că arta cere sacrificii este primul lucru pe care trebuie să-l înveţe cei care vor să meargă pe acest drum în viaţă. Uneori acestea sunt de-a dreptul uriaşe, mai ales pentru actori, care nu de puţine ori sunt obligaţi să se transforme în moduri extreme pentru a putea intra în pielea personajelor pe care le joacă. Aşa se face că Anne Hathaway a ajuns într-un hal în care puţini şi-ar fi închipuit că ar fi putut să o vadă.

RomaniaTV.net
31 mai 2012, 11:17
În ce stare DEPLORABILĂ a ajuns una dintre cele mai frumoase actriţe din lume VIDEO

Anne Hathaway, plasată de mulţi în topul celor mai frumoase femei din lume, a suferit o schimbare radicală de look pentru rolul interpretat în filmul „Les Misreables”/”Mizerabilii” 2012, o adaptare după musicalul de succes realizat pe baza romanului omonim scris de Victor Hugo. Transformarea este uriaşă, Anne Hathaway renunţând la părul său lung şi slăbind mai multe kilograme pentru a întruchipa cât mai bine personajul Fantine, mama lui Cosette (Amanda Seyfried).

Noua imagine a actriţei este de-a dreptul şocantă în trailerul oficial al filmului „Les Miserables”/”Mizerabilii”, regizat de Tom Hooper („The King’s Speech”/”Discursul Regelui”) şi care ar urma să fie lansat pe marile ecrane în preajma Crăciunului. Dincolo de aspectul fizic, Anne Hathaway uimeşte însă cu vocea superbă cu care interpretează cântecul „I Dreamed a Dream”, care este şi soundtrack-ul trailer-ului oficial.

În roluri principale mai apar în acest film Hugh Jackman (Jean Valjean) şi Russell Crowe (Javert).