Caz incredibil în tenis. O jucătoare susţine că a fost otrăvită la Wimbledon, cu urină de şobolan

Poliţia britanică a început o investigaţie în cazul sportivei britanice Gabriella Taylor, în vârstă de 18 ani, care susţine că a fost otrăvită luna trecută, în timpul turneului de la Wimbledon.

11 aug. 2016, 08:02
Caz incredibil în tenis. O jucătoare susţine că a fost otrăvită la Wimbledon, cu urină de şobolan

Mama jucătoarei de tenis Gabriella Taylor susţine că fiica sa a fost la un pas de moarte, după ce a stat timp de patru zile la terapie intensivă. Taylor a ajuns la spital după ce s-a simţit rău în timpul meciului din sferturile de finală ale probei de junioare de la Wimbledon 2016.

Minela Taylor le-a spus jurnaliştilor de la Daily Telegraph că fiica sa locuieşte într-un mediu perfect sănătos şi era imposibil pentru ea să se îmbolnăvească acasă. Doctorii au descoperit o bacterie extrem de rară în Anglia, iar mama jucătoarei spune că acest lucru nu poate fi întâmplător. Respectiva bacterie se găseşte cel mai adesea în urna de şobolan.

Purtătorul de cuvânt al poliţiei londoneze a declarat că plângerea a fost făcută pe data de 5 august 2016 şi se referă la „o posibilă infracţiune petrecută la o adresă din Wimbledon, între 1 şi 10 iulie„.