REZULTATE CONCURS DIRECTORI BUCUREŞTI. Directorii unor colegii de prestigiu nu au trecut de proba scrisă

Majoritatea directorilor care conduc liceele de prestigiu din Capitală au trecut de proba scrisă a concursului pentru funcţiile de conducere, însă sunt şi colegii de prestigiu, precum "George Coşbuc", "Iulia Hasdeu" sau "I.L. Caragiale", unde actualii directori nu au promovat examenul.
Romania TV
13 oct. 2016, 13:02
REZULTATE CONCURS DIRECTORI BUCUREŞTI. Directorii unor colegii de prestigiu nu au trecut de proba scrisă

În Capitală, pentru posturile de directori şi directori adjuncţi au fost admişi să susţină examenul 584 de candidaţi.

Pentru fiecare probă de concurs punctajul maxim a fost de 50 de puncte, iar punctajul minim de promovare a probei – de 35 de puncte. Au fost declaraţi „admişi” candidaţii care au realizat un punctaj de cel puţin 35 de puncte pentru fiecare probă şi din cumularea punctajelor celor trei probe de concurs, un punctaj total de cel puţin 105 puncte.

După proba scrisă a concursului, susţinută miercuri, urmează analiza CV-ului (realizată în plenul comisiei de concurs, în prezenţa candidatului, prin acordarea de puncte potrivit criteriilor şi punctajelor prevăzute de metodologie şi pe baza documentelor din dosarul de înscriere care dovedesc cele afirmate în CV), respectiv un interviu în faţa comisiei de concurs, în care se apreciază scrisoarea de intenţie, calitatea şi susţinerea de către candidaţi a ofertei manageriale şi a unui plan operaţional pentru un an, cu o durată de maximum 30 de minute, conform criteriilor şi punctajelor din metodologie.

Florica Alexandrescu, directorul în funcţie al Colegiului Naţional „Ion Creangă”, a luat examenul cu 39,375 de puncte, iar directoarea adjunctă Mirela Mareşi a obţinut 39,375 puncte. Directoarea Colegiului „Iulia Hasdeu”, Carmen Elena Almăşan, a picat examenul, obţinând doar 30 de puncte, iar directoarea adjunctă a instituţiei Maria Magdalena Capotă a obţinut 37,5 puncte, scrie news.ro.

La Colegiul Naţional de Arte „Dinu Lipatti”, directorul în funcţie Ioan Florian Nemeş a obţinut 45,625 puncte, iar directorul adjunct Venera Babeş a promovat examenul cu 41, 875 de puncte, în timp ce directorul Liceului de Arte Plastice Nicolae Tonitza, Adrian Curcan, a picat examenul cu 26,875 puncte.

La Colegiul Naţional I.L.Caragiale, Andreia Mihaela Beatrice Bodea, pentru postul de director a obţinut 45 de puncte, în timp ce adjuncta Andreea Mihaela Popescu, care a candidat atât pentru postul de director, cât şi pentru cel de director adjunct, a picat examenul, cu 32,5 puncte.

La Colegiul Naţional „Spiru Haret”, actualul director Corina Buzoianu a promovat examenul cu 46,25 de puncte, pentru acelaşi post candidând şi Dan Ciupercă, acesta obţinând 47,5 puncte şi candidând şi pentru postul de directorl al Liceului „C.A.Rosetti”. Şi actualul director adjunct al colegiului, Mariana Comăniţă, a probovat examenul, cu 48,125 de puncte.

Directorul în funcţie al Liceului Teoretic „Jean Monnet”, Tudoriţa Codreanu, a luat examenul cu 41,25 de puncte, în timp ce directorul adjunct Diana Răducanu a obţinut 46,25 de puncte.

La Colegiul Naţional „George Coşbuc”, directorul în funcţie Raluca Ivănuş a picat cu 25 de puncte, în timp ce directorul adjunct Horia Pătraşcu a obţinut punctaj minim, 35 de puncte, iar un alt candidat pentru acest post, Anemaria Cîrlan, a obţinut 35,625 de puncte.

La Colegiul „Sfântul Sava”, directoarea în funcţie Elena Crocnan a candidat pentru post şi a luat 44,375 de puncte, în timp ce directoarea adjunctă Alina Voiculescu nu a trecut proba, luând 30,625 de puncte, în timp ce la Colegiul Naţional „Mihai Viteazul”, directorul Sever Popa a obţinut 46,25 de puncte, iar directorul adjunct Mihai Surdu a obţinut 46,875 de puncte.

La Colegiul Naţional „Gheorghe Lazăr”, pentru postul de director, ocupat până acum de Victor Ioan Nicolae, a candidat Vlad Florentin Drinceanu, care a trecut proba cu 41,250 de puncte, iar actuala directoare adjunctă Nina Ionela Neagoe a candidat pentru postul de director general, obţinând 40,625 de puncte.

Directoarea Colegiului Naţional de Informatică „Tudor Vianu”, Corina-Elena Vinţ , a obţinut 48,125 de puncte, iar directorul adjunct Mirela Magdalena Marinescu a avut 41,25 de puncte. Directoarea de la Colegiul Naţional „Gheorghe Şincai”, Silvia Mihaela Muşătoiu, a obţinut punctajul maxim, de 50 de puncte, iar Mircea Soltuianu, directorul adjunct, a obţinut 40,625 de puncte.

În afară de directorul Colegiului „Gheorghe Şincai”, au mai obţinut punctajul maxim la proba scrisă directorul şi directorul adjunct de la Şcoala Gimnazială nr. 49 din Sectorul 2, directoarea Grădiniţei nr. 7, tot din Sectorul 2, şi directoarea adjunctă a Colegiului Tehnic „Anghel Saligny”.

DailyBusiness
Ce să NU faci niciodată la un interviu de angajare. Cea mai importantă întrebare pe care ar trebui să o pui: „Îți arată adevărul dincolo de aparențe”
Spynews
Legătura între coșmaruri și riscul de deces precoce. Sfaturi pentru gestionarea stresului
Bzi.ro
Ce a făcut Mihai Leu chiar înainte să moară, deși era în comă profundă. Soția sportivului a oferit detalii dureroase
Fanatik.ro
Ce pensie va avea Gigi Becali de la 1 august 2025, după decizia luată de Guvernul Bolojan
Capital.ro
Obligatoriu pentru proprietarii de apartamente. Trebuie să transmită asociației de proprietari
Playtech.ro
Care este distanța minimă legală între vecini: Reguli esențiale pentru construirea unei case lângă proprietăți învecinate
DailyBusiness
România atinge pragul critic de 60% datorie publică. Guvernul promite măsuri drastice: „Facem curățenie în sinecuri și cheltuieli discreționare”
Adevarul
Pensionarii, îngenuncheați de măsurile de austeritate. Analist: „Statul ar fi trebuit să fie primul afectat”
wowbiz.ro
Anna, soția lui Mihai Leu, interviu în lacrimi: „I-am spus să se odihnească… și el mi-a răspuns cu o lacrimă, deși era în comă profundă”. Ultimele clipe ale campionului povestite în exclusivitate
Spynews
Scene dureroase la înmormântarea lui Mihai Leu. Soția lui, Anna, a plâns în hohote lângă sicriul marelui sportiv | FOTO
Spynews
Ultima postare a motociclistului italian, înainte să moară! Bărbatul era fascinat de urșii din România | FOTO
Evz.ro
Secretul vieților anterioare. Filmul de pe Netflix care te face să vezi trecutul cu alți ochi
Ego.ro
Ion Iliescu NU a purtat niciodată verighetă! Secretele căsniciei cu Nina Iliescu FOTO
Prosport.ro
FOTO. Frumoasa iubită a milionarului român din Rusia a spus „Da”
kanald.ro
Cutremur azi dimineață în România! În ce zonă s-a produs seismul
Cancan.ro
Dublă tragedie la Iași! Mamă și fiu, morți după ce au consumat acest aliment
Playsport.ro
Băiat de 8 ani, găsit trăind printre câini. Nu știe să vorbească, comunică doar prin lătrat și...
Capital.ro
A murit marea actriță. A fost una dintre cele mai frumoase și iubite artiste
StirileBZI
Câți bani pot să scoată românii de la bancomat în 2025. Băncile au impus noi limite!
Prosport.ro
FOTO. Arată ca un manechin, dar a fost livratoare de mâncare
stirilekanald.ro
Dentistul care și-a otrăvit soția cu venin de șarpe a primit o veste teribilă după gratii
Primul semn neobișnuit de cancer de colon, potrivit medicilor
MediaFlux
Istoria fascinantă a Palatului Kiseleff, clădirea unde funcționează EXIM Bank și e mărul disordiei între premierul Bolojan și RAPPS
Shtiu.ro
CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Puterea.ro
Financial Times: Unirea dintre „urs” și „dragon” sperie Occidentul. Cum îl poate folosi Xi pe Putin