Adolescenţi reţinuţi după ce au atacat distribuitorii de pizza

Cinci adolescenţi din Bucureşti au fost ridicaţi de poliţişti după ce au atacat distribuitorii pizzeriilor. Tinerii făceau comenzi consistente, iar în momentul în care acestea erau livrate, refuzau să plătească. Pe angajaţii care livrau pizza la domiciliu îi ameninţau cu cuţitele şi chiar îi băteau până reuşeau să le fure comanda.

10 nov. 2016, 14:44
Adolescenţi reţinuţi după ce au atacat distribuitorii de pizza

Hoţii au vârste cuprinse între 15 şi 18 ani. Aceştia îi ameninţau şi chiar îi băteau pe cei care le livrau mâncarea. Comenzile ajungeau la sume cuprinse între 200 şi 300 de lei. În momentul în care angajatul venea să livreze mâncarea la domiciliu era întâmpinat cu cuţitele de către cei cinci tâlhari minori, apoi bătut şi ameninţat.

Au fost depuse plângeri la poliţie, iar cum se cunoştea adresa de la care s-au făcut comenzile, oamenii legii au descins joi dimineaţă la locuinţele tinerilor. Doi dintre ei au fost reţinuţi preventiv, iar restul sunt cercetaţi sub control judiciar pentru tâlhărie calificată, dar şi pentru modul odios în care au ales să se poarte cu cei care le livrau mancarea.

Citeşte şi Un tânăr drogat şi fără permis a furat o maşină şi a provocat un accident cu două victime