Un tânăr drogat şi fără permis a furat o maşină şi a provocat un accident cu două victime

Un tânăr din Botoşani a furat o maşină şi a provocat un accident rutier cu două victime. Culmea, bărbatul nu avea permis de conducere şi se afla şi sub influenţa drogurilor, iar imediat după accident a fugit de la faţa locului.

RomaniaTV.net
10 nov. 2016, 07:11
Un tânăr drogat şi fără permis a furat o maşină şi a provocat un accident cu două victime

Tânărul a furat maşina din faţa casei proprietarului, care o lăsase pornită şi cu cheia în contact. Acesta a plecat la plimbare cu autoturismul de ocazie, cu toate că nu avea permis de conducere, iar apoi a provocat un carambol soldat cu doi răniţi.

Bărbatul a fugit de la locul accidentului, însă a fot prins de polițiști și testat cu aparatul etilotest, însă rezultatul a ieșit negativ. Fiindcă era incoerent, i s-au prelevat probe pentru a se depista dacă nu cumva se afla sub influența substanțelor halucinogene, iar potrivit România TV rezultatul a fost pozitiv.

El este în prezent cercetat pentru nu mai puțin de patru infracțiuni după cum urmează: conducerea pe drumurile publice a unui autoturism fără a deține permis de conducere, părăsirea locului producerii accidentului fără încuviințarea organelor de Poliție, vătămare corporală din culpă și furt în scop de folosință.