Horoscop URANIA DECEMBRIE 2016: Ce prezic astrele pentru zodia Berbec

Horoscop URANIA DECEMBRIE 2016: Eşti în zodia Berbec? Citeşte horoscopul lunii decembrie 2016 pentru zodia ta şi află cum te vor surprinde astrele în luna cadourilor.

RomaniaTV.net
02 dec. 2016, 09:35
Horoscop URANIA DECEMBRIE 2016: Ce prezic astrele pentru zodia Berbec

Horoscop URANIA DECEMBRIE 2016: Relaxase şi distracţii

De obicei, vă bucuraţi din toată inima de această perioadă din an – la urma urmei, ce să nu-ţi placă la ea? E sezonul vacanţelor, iar cerul e plin de energii de foc şi de aer, proiectate special pentru a crea momente interesante şi distractive alături de cei dragi. Zilele de 24 şi de 25 decembrie vor fi minunate, pline de iubire, şansă şi acadele.

Îndrăgostiţi şi prieteni

Marte, guvernatorul Berbecului, se află la datorie în imprevizibila şi surprinzătoarea zodie a Vărsătorului şi îşi croieşte drum prin casa a-unsprezecea, a prietenilor şi activităţilor de grup. Pentru că e sezonul vacanţelor, probabil că vă aşteptaţi ca persoane dragi şi îndepărtate să-şi facă apariţia. Având în vedere faptul că Uranus se află în zodia Berbecului, probabil că şi dumneavoastră veţi fi la un moment dat o apariţie neaşteptată pentru alţii.

Citeşte şi  HOROSCOP MARIANA COJOCARU. Luna decembrie, o PROVOCARE pentru toate zodiile VIDEO

Bani şi succes

După pătrunderea lui Venus în impulsivul Vărsător, pe 7 decembrie, probabil că veţi simţi imboldul de a vă face de cap cu cârdul bancar, răsfăţând o anumită persoană – doar pentru că puteţi şi vreţi să vedeţi zâmbetul de pe chipul ei scump. Excelentă idee – la urma urmei, aşa e de sărbători, nu? Faceţi totuşi uz de un pic de cumpătare, dacă e posibil. în cel mult o lună, cârdul se transformă în facturi de hârtie.

Tranzite delicate

În ajunul Anului Nou, Marte va forma o conjuncţie cu Neptun, care are tendinţa să se afle prin apropiere atunci când recurgem la o supapă de eliberare – să zicem droguri sau alcool – pentru a scăpa de asprimea realităţii. Iar Marte este cunoscut pentru prezenţa sa în momentele în care se produc diverse accidente. E noaptea de revelion, aşa că ar trebui să staţi acasă dacă vreţi să vă răsfăţaţi. Rugaţi-vă prietenii să-şi aducă sacii de dormit.

Zile favorabile : 1,3,6,9,11,24,25

Zile nefavorabile : 19, 29, 31

Sursa: Urania.com