O jurnalistă ucraineană, batjocorită de fanii Olandei. Vezi ce a păţit VIDEO

Meseria de reporter nu e deloc uşoară, mai ales dacă eşti femeie şi trebuie să transmiţi din mijlocul unei mulţimi de suporteri frenetici şi care, colac peste pupăză, au şi judecata întunecată de alcool. A simţit acest lucru pe pielea ei o jurnalistă ucraineană, care cu greu s-a abţinut să nu izbucnească în plâns în timp ce se chinuia să realizeze un reportaj.

RomaniaTV.net
19 iun. 2012, 13:44
O jurnalistă ucraineană, batjocorită de fanii Olandei. Vezi ce a păţit VIDEO

O jurnalistă de la un post de televiziune din Ucraina nu vrea, cu siguranţă, să mai audă vreodată de olandezi. Asta după ce fanii „Portocalei mecanice” i-au făcut viaţa un coşmar în timp ce încerca să realizeze un reportaj din mijlocul lor.

Aflaţi în drum spre stadion, suporterii Olandei nu au avut milă de simpatica blondă care se încerca să realizeze un stand-up. Mulţi dintre ei s-au oprit lângă ea cântând şi scandând, iar unul ceva mai îndrăzneţ, care se afla într-un scaun cu rotile, chiar i-a ridicat rochiţa, aducând-o în pragul unei crize de nervi.

Scoasă din sărite şi de-a dreptul speriată, jurnalista batjocorită s-a abţinut cu greu să nu izbucnească în lacrimi. Privind mereu peste umăr, tânăra a reuşit în cele din urmă să se adune şi să spună câteva cuvinte legate în faţa camerei.