Porţi şi tu unul? Nume care aduc ghinionul în viaţa ta: Nu-i pune acest nume fetei tale

Gradul de noroc pe care il ai in viata este scris in numele tau. Acesta iti hotaraste destinul inca din primele clipe de cand cei dragi incep sa te strige asa. Nu este un simplu cuvant, ci este incarcat cu energie si are propriile vibratii - pozitive (bucurie, motivatie, pasiune) ori negative (depresie, tristete, nervozitate). Am descoperit ce nume aduc ghinion si ti le impartasim si tie.Afla daca numele pe care il porti se afla pe lista celor ghinioniste!

04 feb. 2017, 12:05
Porţi şi tu unul? Nume care aduc ghinionul în viaţa ta: Nu-i pune acest nume fetei tale

In urma unei cercetari realizate de specialistii americani, s-a descoperit ca persoanele care poarta nume rare, neobisnuite ori excentrice sunt mai predispuse sa aiba ghinion in viata. Pentru realizarea acesteia, s-au analizat dosarele a 2.000 de copii spitalizati in mai multe clinici de psihiatrie si s-a observat ca cei care nu purtau nume comune sufereau de tulburari mai grave. 

David Figlio, profesor in educatie la Northwestern University, a descoperit, in urma unei analize statistice realizate pe diferite persoane, ca numele te poate conduce catre un trai socio-economic scazut. Acei oameni sunt tratati inca de mici altfel de catre ceilalti, fiind deseori marginalizati. Cu toate acestea, printre numele neobisnuite se afla si unele comune care poarta ghinion. 

Verifica urmatoarea lista de nume si vezi daca se afla si al tau in ea! 

Cecilia

Provine de la una dintre cele mai vechi ginte romane si inseamna „orb”. Sfanta Cecilia a fost decapitata pentru ca a refuzat sa se inchine zeilor romani. Acest nume poate purta ghinion, pentru ca aduce purtatorului multe provocari in viata. 

Claudia

 Persoanele care poarta acest nume se confrunta des cu probleme in cadrul familiei. in plus, nu sunt binecuvantate nici pe plan amoros, avand in vedere ca sunt presarate multe dezamagiri sentimentale in destinul lor. 

Desdemona

 Desi suna romantic si puternic, acest nume provine din cuvantul grecesc „dysdaimon”, care inseamna „fara noroc”. Femeile care il poarta sunt urmarite des de energii negative. 

Emilia

Daca porti acest nume, inseamna ca esti o fire luptatoare si incapatanata. Din pacate, aceste calitati iti aduc multe probleme in viata. Faptul ca ai asteptari prea inalte va indeparta de multe ori fericirea din calea ta. 

Lorena

Desi nu te numeri printre cei mai ghinionisti oameni din lume, energiile aduse de acest nume iti rezerva surprize neplacute. Tinzi sa iti complici singura viata prin faptul ca ii indepartezi pe cei dragi de langa tine. 

Mara

Acest nume este de origine ebraica si semnifica amaraciune. Femeile care il poarta nu se vor simti niciodata implinite sufleteste, fiindca sunt urmarite de ghinion. 

Sabina

Cele care poarta acest nume nu vor avea parte de succes in viata, pentru ca nu au suficienta incredere in abilitatile lor. Ele sunt incapatanare si nu accepta cu usurinta sfaturile celor din jur. Numele tau apare pe aceasta lista? 

divahair.ro