Vanotek a lansat piesa „Take the Highway” VIDEO

Vanotek revine cu un nou single în 2017 care se numește "Take the Highway". Piesa a fost compusă de către Anastasia Sandu, Angelica Vasilcov și produsă de către Vanotek, lansată la Global Records. Vanotek este unul dintre producătorii care se impun din ce în ce mai mult pe piața muzicală din Romania.

13 feb. 2017, 17:04
Vanotek a lansat piesa „Take the Highway” VIDEO

Videoclipul a fost filmat de Michael Mircea, regizorul cu care a lucrat Vanotek până acum, de fiecare dată, pentru fiecare single. Personajul din video este Anca Surdu, dublă campioană mondială și europeană la gimnastică aerobică și maestru emerit al sportului.

În anul 2016, Vanotek a lansat mai multe piese „My Mind” și „În Dormitor” cu Minelli, și „Viajero” cu Hevito.

Dupa lansarea piesei „My Heart is Gone” în colaborare cu Yanka, single ce a stat săptămâni întregi în topurile din Romania, Vanotek a revenit cu „I’m Coming Home” cu The Code & Georgian. La cererea fanilor și a publicului care au îndrăgit piesa, Vanotek decide să se înscrie la Eurovision și ajunge pe locul 2 al Selecției Nationale.

„My Heart is Gone” și „I’m Coming Home” au fost licențiate în teritorii precum Grecia, Cipru, Turcia, Polonia, Bulgaria, Albania, Rusia, Ucraina, Belarus, Estonia, Letonia, Lituania. Piesa „My Heart is Gone” – Vanotek feat. Yanka a fost nominalizată la MTV Best Romanian Act.

Global Records este una dintre principalele case de discuri din Romania care reprezintă artiști de top precum INNA, Antonia, Carla’s Dreams, Lariss, Nicoleta Nucă, GJan, Alexandra Stan, Karmen, Lucia, Mira, Lori Ciobotaru, Yanka, Vanotek, Ivana.