Autorităţile din Timiş sunt în alertă după ce o femeie a dispărut de acasă. Rudele se tem că a fost răpită

Poliţiştii timişeni au declanşat o anchetă pentru găsirea unei femei de 57 de ani, din Timişoara, dispărută de la domiciliu, despre care fiul său crede că a fost răpită, pe o stradă din oraş, în timp ce se îndrepta spre serviciu.

RomaniaTV.net
14 feb. 2017, 18:39
Autorităţile din Timiş sunt în alertă după ce o femeie a dispărut de acasă. Rudele se tem că a fost răpită

Potrivit unui comunicat de presă, de marţi, al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Timiş, poliţiştii timişeni fac verificări pentru depistarea unei feme de 57 de ani, dispărută din municipiul Timişoara.

„Budeanu Maria ar fi plecat de la domiciliu, la data de 13 februarie, în jurul orei 06.20, către locul de muncă, iar până în prezent nu a revenit. (…) Precizăm că femeia nu a mai plecat de la domiciliu. Oricine poate oferi detalii cu privire la persoana dispărută este rugat să apeleze Serviciul de Urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie”, se arată în comunicat.

Fiul femeii dispărute, Brian Budeanu, a declarat presei că suspectează că mama sa ar fi fost răpită. El a solicitat unor societăţi comerciale din Timişoara, aflate pe traseul spre serviciul mamei sale, imagini video de pe camerele de supraveghere. Potrivit acestuia, în imagini se poate vedea cum femeia merge singură pe trotuar, iar în spatele ei se află doi tineri, la o anumită distanţă unul de celălalt şi, la un moment dat, din sens opus, un alt trecător.

„Aseară am aflat că nu a ajuns la serviciu. Am crezut că e la spital, am căutat la toate spitalele, apoi la Poliţie, am căutat apoi imagini de pe camerele de supraveghere. În imagini se vede că erau doi mascaţi, se vedea că se fereau de camerele de supraveghere, aveau şi pe faţă şi glugă, se ascundeau de ceva şi veneau în spatele ei. Ea a povestit cu ceva timp în urmă că o abordează cineva seara când vine de la lucru. A spus că o chema la suc, dar ea îi spunea că e prea tânăr, că are copil de vârsta lui. Noi am luat-o ca o glumă, am mai râs, nici ea nu a băgat în seamă. Acum ne întrebăm dacă a fost persoana respectivă care o urmărea în ultima perioadă sau pur şi simplu a atacat-o cineva”, a declarat Brian Budeanu.

Femeia are 1.60 metri înălţime, 90 de kilograme, păr roşcat, tuns scurt, ochi căprui.

La data dispariţiei, femeia purta o geacă de culoare maro, blugi negri şi o poşetă de culoare neagră.

Citeşte şi Primar ameninţat cu un cuţit într-o benzinărie. Agresorul a fost prins