Prahova: Motociclist mort după ce a intrat pe contrasens şi s-a ciocnit cu un autoturism, la Comarnic

Un bărbat în vârstă de 32 de ani a murit într-un accident produs, sâmbătă după amiază, pe DN1, în oraşul prahovean Comarnic, după ce a intrat cu motocicleta pe care o conducea pe contrasens şi s-a ciocnit violent cu un autoturism. Tot pe DN 1, o şoferiţă a lovit cu roata separatorul de pe mijlocul drumului, maşina fiind proiectată în afara carosabilului, informează News.ro.

RomaniaTV.net
01 apr. 2017, 14:31
Prahova: Motociclist mort după ce a intrat pe contrasens şi s-a ciocnit cu un autoturism, la Comarnic

motociclistul, în vârstă de 32 de ani, circula către Sinaia şi a intrat pe contrasens în oraşul Comarnic, izbindu-se de un autoturism care circula regulamentar, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Prahova, Raluca Brezeanu. 

În urma impactului motocilistul a decedat, echipajele medicale trimise la faţa locului neputând face altceva decât să constate decesul.

Tot sâmbătă după amiază, tot pe DN 1, o femeie care se îndrepta către staţiunile de pe Valea Prahovei şi circula cu autoturismul pe banda a doua a drumului nu a păstrat o distanţă suficientă faţă de separatoarele montate pe mijlocul şoselei şi, în dreptul oraşului Băicoi, a lovit cu o roată parapetul din beton, autoturismul fiind proiectat în afara părţii carosabile.

În urma accidentului nimeni nu a fost rănit.