Tuncay Ozturk s-a mutat cu asistenta, la o lună după divorţ FOTO

Pe 27 februarie, când s-a finalizat oficial divorţul de Andreea Marin, Tuncay Öztürk a devenit un bărbat liber pe piaţă. Nu a ieşit însă la “vânătoare” de domnişoare, ci a rămas în preajma asistentei lui, blondina Sandra, cea bănuită că i-ar fi şubrezit căsnicia. Cei doi arată mai degrabă ca un cuplu decât ca doi colegi de muncă.
Iulian Tudor
18 apr. 2017, 07:50
Tuncay Ozturk s-a mutat cu asistenta, la o lună după divorţ FOTO

Există viaţă după divorţ pentru ambii parteneri despre care vorbim în rândurile următoare, scrie click.ro. Andreea Marin (42 de ani) s-a reinventat, radiază, a slăbit şi a devenit jurat în emisiunea „Uite cine dansează!” (PRO TV), iar fizioterapeutul turc Tuncay Öztürk (30 de ani) s-a refugiat în muncă, dar şi în relaţia extrem de apropiată pe care o are cu Sandra Smaranda (26 de ani).

Citeşte şi Andreea Marin, implicată în campania împotriva „frumuseţii de plastic”. Ce comentariu i-a lăsat Oana Roman

Aceasta este nimeni alta decât asistenta lui de la clinica „Medicine Park”, din Primăverii, alături de care petrece mai bine de 11 ore zilnic, după cum însuşi ne-a mărturisit. Dar se pare că nu doar serviciul îi ţine legaţi, ci şi alte sentimente, pe care se tot feresc să le facă publice. Fotoreporterii Click! i-au surprins de nenumărate ori împreună, în ipostaze caracteristice mai degrabă unei familii.

Nu prea cunoaştem vreun şef care să meargă atât de des la cumpărături cu angajata lui sau care să conducă mai des maşina asistentei decât pe cea personală. Unde mai pui că, fotoreporterii Click! au mai surprins câteva imagini care ridică şi mai multe semne de întrebare. Cu ceva vreme înainte de Paşte, blondina Sandra a fost fotografiată cărând bagaje într-un bloc nou, din zona Gării de Nord. Mutarea s-a consumat în mare discreţie, la ceas de seară, după ora 22.30, asta după ce asistenta lui Tuncay s-a asigurat că zona nu este supravegheată de paparazzi. A stat 30 de minute în maşină până să urce în apartament şi a fost nevoie de două drumuri pentru a-şi căra toate lucrurile. Într-o altă zi, am surprins-o ieşind din acel complex rezidenţial, în aceeaşi maşină cu Tuncay Öztürk, situaţie care ne face să ne întrebăm dacă cei doi nu locuiesc deja împreună. Medicul turc continuă să ne spună că nu-l leagă decât o relaţie profesională de frumoasa blondină. „Este normal să petrecem mult timp împreună, pentru că muncim foarte mult. De la 8 dimineaţa şi până la 9 seara, şase zile pe săptămână. Şi nu doar ea, ci şi alţi 4 angajaţi sunt în permanenţă cu mine. Nu i-am putut obliga însă să stea cu mine şi de Paşte, aveau nevoie să se odihnească”, ne-a răspuns Tuncay, cu umor, atunci când l-am întrebat dacă a petrecut Paştele cu Sandra. Pe 22 martie i-am fotografiat la un centru comercial, ieşind cu coşul plin de plase, asta după ce cu o săptămână înainte mai dăduseră o tură prin Băneasa, de unde au luat un espressor de cafea şi câteva tigăi.

Citeşte şi Andreea Marin şi Ştefan Bănică, împreună de Paşte

A divorţat de Andreea după nici 3 ani

Pe 27 octombrie Andreea Marin anunţa pe Facebook că se desparte de Tuncay Öztürk, iar pe 27 februarie cei doi semnau actele de divorţ la Judecătoria Buftea. Au avut un mariaj de 2 ani şi 9 luni şi s-au căsătorit în secret pe 19 decembrie 2013, la Primăria din comuna Brăneşti (Ilfov). În ultima parte a mariajului, Tuncay dezvoltase o relaţie suspect de apropiată cu asistenta lui de la cabinet, Sandra.

Au fost surprinşi împreună la cumpărături, în maşină, ba chiar sexoasa blondă devenise şoferul medicului când acesta a rămas fără permis. „Credeţi că sunt călugăr şi nu pot să fiu văzut în compania unei femei? Dacă aş face ceva greşit cu cineva, niciodată nu am să merg cu acea persoană în public. Dacă apar cu asistenta mea, Sandra, nu e ca şi cum aş face ceva nepotrivit cu ea. Mi-am pierdut permisul pentru o lună şi asistenta mea merge peste tot cu mine, căci ea îmi conduce maşina. Andreea ştie despre această situaţie”, ne declara Tuncay pe vremuri.

Andreea a muncit de Paște pentru «Uite cine dansează!»

Culmea, prima zi de Paște a găsit-o pe Andreea Marin în ținuta cu care vedeta făcea furori în 2013, primul an de căsnicie cu turcul Tuncay. Este vorba despre o fustă midi din mătase pictată, vedeta colecției de primăvară-vară 2013, de la Dolce & Gabbana. „Zâna” s-a pozat îmbrăcată astfel pentru a le ura fanilor virtuali „Paște fericit”. Aseară, jurata de la „Uite cine dansează!” a avut emisiune live la PRO TV, așa că sărbătorile pascale au însemnat pentru ea familie, dar și muncă.

Spynews
Tzancă Uraganu, gest impresionant în memoria lui Lucas. Ce decizie a luat în carieră, pentru nepoțelul său, care a murit: ”Am promis” / FOTO
Bzi.ro
Soția lui Radu Mazăre este însărcinată! Cum a reacționat acesta, la ieșirea din închisoare
Fanatik.ro
Metoda simplă prin care îți găsești telefonul pierdut, chiar dacă e oprit. Orice utilizator trebuie să o cunoască
Capital.ro
Ungurii vor fi STĂPÂNII României. Dau lovitura finală: Pornim la drum
Playtech.ro
Fotografiile pe care Lavinia Pîirva le-ar vrea şterse de pe internet! Ce făcea în tinereţe, imagini INDECENTE
DailyBusiness
Bani de la stat pentru românii care vor mașini electrice! Ce trebuie să facă?
Adevarul
Caravană electorală, atacată cu bâtele într-o comună din județul Buzău VIDEO
Spynews
Hidrologii, anunț de ultimă oră! Pericol de inundații în mai multe județe din țară. A fost emis un cod galben de viituri / FOTO
Spynews
EXCLUSIV! Fostul iubit al Cristinei Pucean, acuzații extrem de grave la adresa dansatoarei și a familiei ei! Bărbatul susține că a fost păcălit și își vrea banii înapoi! Declarații pentru Spynews.ro!
Evz.ro
Zodiile care se îndrăgostesc. Pentru unii nativi vine dezastrul în relație
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. Are 75 de ani, dar arată ca la 30, are o avere impresionantă și își caută iubit la 12 ani de când a divorțat
wowbiz.ro
Scene cutremurătoare la morgă, după ce părinții Raisei au mers să ridice trupul neînsuflețit al micuței: "În loc să-mi îmbrac copilul de viu, mi-l îmbrac de mort"
Cancan.ro
LIVE VIDEO | Marea finală Survivor All Stars 2024: Și câștigătorul este…
Playsport.ro
Mădălina Ghenea a arătat TOT de data asta! Imaginile interzise au fost făcute publice
kanald.ro
Raisa ar fi fost ucisă pentru o bucată de pâine. Verișorul copilei a avut un exces de furie în momentul în care a fost nevoit să-și împartă hrana
Capital.ro
Schimbare în TOATE MAGAZINELE din România. Acest lucru va deveni INTERZIS prin lege
StirileBZI
Creșterea salariului minim va duce la un val de scumpiri. Experții spun că este un efect de domino
Prosport.ro
FOTO. Rusoaica superbă s-a cuplat cu un milionar mai tinerel ca ea! Cum arată Anna
stirilekanald.ro
Raisa, ucisă de vărul ei! Băiatul a recunoscut ce i-a făcut! Detalii șocante
substantial.ro
Empatia: Cheia către o lume mai bună – Cum să îți înveți copilul să fie plin de compasiune
MediaFlux
RECALCURAREA PENSIILOR se va putea face RAPID! Simona Bucura Oprescu a ANUNȚAT
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'