Horoscopul banilor în săptămâna 15-21 mai: Cine are noroc şi cine apelează la împrumuturi

Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

14 mai 2017, 09:22
Horoscopul banilor în săptămâna 15-21 mai: Cine are noroc şi cine apelează la împrumuturi

TAUR

Ai toate şansele ca în această săptămână să evoluezi pe plan profesional. Asta poate însemna orice, de la o funcţie mai bună la locul de muncă actual până la schimbarea jobului cu unul mai promiţător. Banii nu sunt o problemă pentru tine, pentru că succesul a apărut de ceva vreme în viaţa ta şi nu pare că se va opri aici. Prinde orice oportunitate din zbor!

GEMENI

Acum este momentul în care trebuie să insişti pe evoluţia ta şi să încerci să te perfecţionezi în domeniul de care eşti atrasă. Dacă eşti încă la şcoală, cel mai probabil eşti întreţinută de familie şi nu duci grija banilor. Dar dacă eşti o persoană care ar trebui deja să se descurce pe cont propriu, atunci trebuie să depui mai mult efort pentru a răzbi în viaţă!

RAC

Este favorizată munca în echipă în aceste zile, de aceea e indicat să îi asculţi mai mult pe cei din jurul tău. Un şef sau un coleg îţi poate da fără să vrea ponturi valoroase, de aceea fii numai ochi şi urechi. Se anunţă o perioadă înfloritoare pentru tine din punct de vedere financiar, însă asta nu înseamnă că trebuie să devii o persoană îngâmfată!

LEU

Ai multă energie în această săptămână, dar trebuie să ştii către ce activităţi să o canalizezi. Munca ta are nevoie de o reîmprospătare, aşa că încearcă să schimbi ceva în modul de lucra pentru a da mai mult randament. Cu cât te înţelegi mai bine cu şefii, colaboratorii sau colegii, cu atât şansele de a câştiga mai mulţi bani cresc!

Citeşte mai multe pe eva.ro