Primarul Iaşiului, Mihai Chirica, s-a căsătorit pentru a treia oară. Cine este aleasa inimii sale

Primarul Iaşiului, Mihai Chirica, s-a căsătorit cu iubita sa Cristina Popa, care ete însărcinată în cinci luni. Politicianul în vârstă de 45 de ani este la ce-a dea treia căsătorie. 

RomaniaTV.net
22 mai 2017, 07:27

Cununia civilă a avut loc sâmbăta trecută la Târgu Neamț, în oraşul natal al miresei. Evenimentul a fost discret, cu doar 20 de invitați, proaspeţii căsătoriţi întorcându-se chiar în aceeași zi înapoi la Iaşi.

Puținii invitați de la cununia civilă care s-a desfășurat la Târgu Neamț povestesc că totul s-a făcut în cel mai mare secret, cu maximă discreție: „A fost alegerea lor. Așa au dorit ei să procedeze și le respectăm alegerea”, spune soacra primarului, Maria Popa, care deține o importantă afacere în comuna Urecheni din apropiere de Târgu Neamț. Ea însăși un om foarte discret, a povestit totuși că a crescut-o singură pe Cristina Popa, după moartea, de tânăr, a soțului.

Mihai Chirică şi Cristina Popa au o relaţie de patru ani de zile şi locuiesc împreună din 2014. Cristina are 32 de ani, a absolvit FEEA la Universitatea „Al.I. Cuza” și este din Târgu Neamț. Cristina a fost angajată la Primăria Iași, în cadrul Direcției de Proiecte Europene, dar a demisionat și s-a angajat la Conest.

 Cei doi vor avea un copil, al patrulea pentru Mihai Chirica. Acesta mai are trei copii din primele două căsătorii.

Până în anul 2012, Mihai Chirica a fost căsătorit cu Ana Maria Fodoreanu și au împreună două fete. În ultima perioadă a relației lor, spun apropiații, au fost numeroase scandaluri care au determinat despărțirea. În 2012, cei doi au divorțat, ajungând înainte la un acord. Conform acestuia, s-a stabilit ca fetele să rămână în grija mamei lor. Ana Maria Chirica a revenit la numele de Fodoreanu, iar primarul Iașului și-a asumat o pensie alimentară de 2.000 de lei lunar.

Acordul de divorț a mai presupus ca un teren de 3.500 de metri pătraţi să-i revină lui. Creditele de 35.000 de euro, 10.000 de lei şi 10.000 de euro au fost preluate tot de către Mihai Chirica. Ana Maria Fodoreanu l-a atacat pe Mihai Chirica în numeroase ieșiri publice, deși susține tot timpul că se înțelege de minune cu fostul soț.

Despre prima căsătorie a primarului Iașului se cunosc foarte puține date. Mihai Chirica a fost căsătorit cu Roxana Olăeru, actual șef serviciu la Ecopiața, cu care are un copil. Aceasta lucrează la Ecopiața din anul 2000 și a devenit șef serviciu în luna octombrie 2016.