Adriana Iliescu le-a tras o sperietură pe cinste vecinilor

Adriana Iliescu le-a provocat o mică sperietură vecinilor, obişnuiţi să o vadă zilnic la plimbare cu fiica ei. Aceştia s-au îngrijorat după o perioadă în care nu au mai văzut-o pe vecina lor.

RomaniaTV.net
26 aug. 2017, 11:33
Adriana Iliescu le-a tras o sperietură pe cinste vecinilor

Vecinii Adrianei Iliescu, cea mai vârstnică mamă din România, au semnalat recent că nu au mai văzut-o pe Adriana Iliescu de mai bine de o lună.

Nici pe fiica ei nu am mai văzut-o, au dispărut amândouă, nu ştim nimic de ele. Să nu se fi întâmplat ceva rău, Doamne fereşte. M-am gândit că a plecat la casa de la ţară, face asta în fiecare an, însă se întorcea după maxim două săptămâni”, a declarat unul dintre vecinii Adrianei Iliescu, potrivit Cancan.ro.

Din fericire, nu s-a întâmplat nimic rău. Adriana Iliescu a fost la casa de la Bălceşti, judeţul Vâlcea, împreună cu fiica ei. Cele două s-au distrat de minune şi s-au relaxat.

Doamna Iliescu este la Bălceşti. Am văzut-o cu fiica ei pe stradă, se plimbau. Ştiu că merge cu fetiţa la bibliotecă, are mare grijă de ea”, au declarat angajaţii Primăriei din Bălceşti.