Sorin Blejnar a fost ameninţat în celulă de un tânăr care ceruse apă caldă pentru a-şi face o cafea

Procurorii din Ploieşti au trimis în judecată un tânăr acuzat de ultraj, după ce, aflat în Centrul de Retinere si Arest Preventiv Prahova, a ameninţat că o violează pe fiica unei poliţiste. Acesta a ameninţat şi alţi deţinuţi, printre care şi Sorin Blejnar.

19 sept. 2017, 13:44
Sorin Blejnar a fost ameninţat în celulă de un tânăr care ceruse apă caldă pentru a-şi face o cafea

Sorin Blejnar a fost ameninţat în celulă. Potrivit Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Ploieşti, procurorii au finalizat cercetările şi au dispus trimiterea în judecată, în stare de libertate, dar arestat în altă cauză, a lui Ionuţ Daniel Pietraru, pentru ultraj.

„La data de 28 noiembrie 2016, în timp ce se afla sub puterea unui mandat de arestare preventivă, fiind încarcerat în Centrul de Retinere si Arest Preventiv Prahova, a solicitat agenţilor supraveghetori anumite bunuri, la care nu avea dreptul potrivit legii, iar din cauza refuzului primit de la aceştia, a început să se manifeste violent şi a ameninţat că le va mutila pe celelalte persoane private de libertate care se aflau în aceeaşi cameră cu el. În aceste condiţii, şeful Centrului de Reţinere şi Arest Preventiv Prahova, persoana vătămată E.M.D., având gradul de comisar de Poliţie, a dispus mutarea inculpatului într-o altă cameră de detenţie. Urmare a refuzului şefului Centrului de Reţinere şi Arest Preventiv Prahova de a avea o atitudine conformă solicitării inculpatului, acesta din urmă a adresat ameninţări cu violenţe fizice şi moartea persoanei vătămate, dar şi membrilor familiei acesteia”, arată PCA Ploieşti.

Potrivit unor surse judiciare, individul solicita apă caldă ca să-şi facă o cafea.