Nick Kyrgios, abandon în huiduielile spectatorilor. Supărat că a pierdut un set a plecat de pe teren VIDEO

Nick Kyrgios a abandonat în primul tur al turneului ATP din seria Masters 1000 de la Shanghai, dotat cu premii în valoare de 5,9 milioane de dolari, părăsind subit terenul spre surprinderea generală după ce a pierdut primul set în faţa americanului Steve Johnson, scor 6-7.

10 oct. 2017, 14:04
Nick Kyrgios, abandon în huiduielile spectatorilor. Supărat că a pierdut un set a plecat de pe teren VIDEO

Nick Kyrgios, nr. 21 ATP, finalist la turneul de la Beijing, de la finele săptămânii trecute, unde a fost învins de Rafael Nadal, a renunţat la partidă fără nicio explicaţie după ce a primit un punct de penalitate din partea arbitrului şi a pierdut primul set la tie-break (5-7) în faţa americanului clasat pe locul 45 mondial. În momentul în care a decis să abandoneze, Kyrgios a fost huiduit de spectatorii prezenți la meci.

Un membru al staff-ului lui Kyrgios (22 ani) a precizat pentru AFP că acest abandon subit ar fi datorat unei accidentări la un umăr. Dacă australianul a părut să aibă un uşor disconfort la începutul partidei, pe parcurs a părut că el şi-a regăsit capacităţile de joc.

Australianul nu este străin de diverse reacţii pe teren. Duminica trecută, în finala de la Beijing, el a protestat la adresa arbitrului după un punct considerat discutabil.

În următorul tur, Steve Johnson îl va întâlni pe chinezul Di Wu (nr. 233 mondial), care a trecut de francezul Jeremy Chardy (Nr. 83), cu 7-6(2), 6-2.